maxi-cosi nova, maxi-cosi nova kinderwagen, kinderwagen maxi-cosi nova

Maxi-Cosi Nova Kinderwagen

Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden van de Maxi-Cosi Nova Kinderwagen. De kinderwagen is uit te breiden met diverse accessoires om nóg meer uit je kinderwagen te halen. De hele collectie is verkrijgbaar in moderne kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Lees meer...

Kies je een kinderwagen met 3 of met 4 wielen?

De Maxi-Cosi Nova kinderwagen is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk met drie of met vier wielen. Een kinderwagen met drie wielen stuurt licht omdat er minder weerstand ontstaat. Een kinderwagen met vier wielen daarentegen is stabieler en praktischer op oneffen terrein. Welke kinderwagen het beste bij jou past is afhankelijk van je lifestyle.

Een uniek handsfree inklapsysteem

Bijzonder aan de Maxi-Cosi Nova kinderwagen is het inklapsysteem. Wanneer je met je voet op de daarvoor bestemde pedaal drukt klapt de kinderwagen vanzelf in, zonder dat je daar je handen bij nodig hebt. Ideaal wanneer je je handen vol hebt met spullen of je kindje op de arm vast hebt. Met behulp van de apart verkrijgbare reiswieg kan de Nova kinderwagen al vanaf de geboorte gebruikt worden.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen Black

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  539,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen Silver

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  484,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen Sparkling Blue

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen Sparkling Blue beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.

  599,-

  499,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen Black

  De Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  499,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De Maxi-Cosi Oria Reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en muggennet.
  139,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.
  229,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Modern Bag

  De Maxi-Cosi Modern Bag is een praktische tas met handige, ruime vakken voor alle spulletjes voor je kindje. De Modern Bag wordt geleverd inclusief een toilettas, thermo-doosje en een verschoningsmatje.
  76,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
  79,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Parasol

  De Maxi-Cosi parasol is een waardevolle toevoeging voor iedere Maxi-Cosi kinderwagen. De parasol bevestig je met behulp van een parasolclip en kan in iedere positie worden gedraaid om je kindje te beschermen.
  39,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black

  In deze Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black ligt je kindje behaaglijk in de Maxi-Cosi kinderwagen. De cocoon is te gebruiken vanaf de geboorte en beschikt over een dubbele ritssluiting.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

11 Resultaten