nuna mixx, nuna mixx kinderwagen, kinderwagen nuna mixx

Profiteer!

Nu een gratis Joie Gemm autostoeltje en Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 139,94 bij deze complete kinderwagen. meer info...

3 Resultaten
 • Quick view Nuna Mixx Kinderwagen

  Nuna Mixx™ Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  629,-
 • Quick view Nuna Luiertas

  Nuna Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  179,-
3 Resultaten

Nuna Mixx™ Kinderwagen

 

Of je nu een blokje omloopt in je eigen buurt of een compleet dagje eropuit gaat in de stad, de Nuna Mixx™ kinderwagen is er altijd klaar voor. Deze kinderwagen heeft maar liefst vier gebruiksmogelijkheden, een comfortabele rugleuning voor je kindje en een grote opbergmand voor jouw shopaankopen.

 

Handig en comfortabel

Allerlei extra functies maken de Nuna Mixx™ kinderwagen nóg leuker en fijner in gebruik. De Nuna Mixx™ is op twee verschillende manieren in te klappen. Verder heeft de kinderwagen een aantal verstelmogelijkheden. Je kunt de rugleuning in een volledige horizontale positie plaatsen, zodat je kindje onderweg kan slapen. De zonnnkap is lekker groot en kan zelfs verlengd worden. In de zonnekap zit ook een kiekeboe-raampje van gaas, zodat je kindje gemakkelijker om zich heen kan kijken.

 

Mooie kinderwagen

De zonnekap is dubbel zo mooi vanwege de dubbel gestikte binnenkant. Ook de luxe, handgestikte leatherlook voorbeugel en duwstang geven de Nuna Mixx™ kinderwagen een luxe uitstraling. Al met al is de Nuna Mixx™ een prachtige kinderwagen waar je veel plezier aan zult beleven.