nuna mixx, nuna mixx kinderwagen, kinderwagen nuna mixx

Nuna Mixx™ Kinderwagen

Of je nu een blokje omloopt in je eigen buurt of een compleet dagje eropuit gaat in de stad, de Nuna Mixx™ kinderwagen is er altijd klaar voor. Deze kinderwagen heeft maar liefst vier gebruiksmogelijkheden, een comfortabele rugleuning voor je kindje en een grote opbergmand voor jouw shopaankopen.

Lees meer...

Handig en comfortabel

Allerlei extra functies maken de Nuna Mixx™ kinderwagen nóg leuker en fijner in gebruik. De Nuna Mixx™ is op twee verschillende manieren in te klappen. Verder heeft de kinderwagen een aantal verstelmogelijkheden. Je kunt de rugleuning in een volledige horizontale positie plaatsen, zodat je kindje onderweg kan slapen. De zonnnkap is lekker groot en kan zelfs verlengd worden. In de zonnekap zit ook een kiekeboe-raampje van gaas, zodat je kindje gemakkelijker om zich heen kan kijken.

Mooie kinderwagen

De zonnekap is dubbel zo mooi vanwege de dubbel gestikte binnenkant. Ook de luxe, handgestikte leatherlook voorbeugel en duwstang geven de Nuna Mixx™ kinderwagen een luxe uitstraling. Al met al is de Nuna Mixx™ een prachtige kinderwagen waar je veel plezier aan zult beleven.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Mixx™ Kinderwagen Pack

  Met de Nuna Mixx™ Kinderwagen Pack kun je je kindje als pasgeboren baby en als peuter en kleuter vervoeren totdat je kindje circa 20 kg weegt. De kinderwagen stuurt soepel, klapt eenvoudig in en biedt veel comfort.
  849,-
 • Quick view

  Nuna Mixx™ Kinderwagen

  Van de Nuna Mixx™ Kinderwagen worden zowel jij als je kindje blij. De kinderwagen is praktisch in gebruik en biedt veel comfort aan je kindje. De kinderwagen biedt precies wat jij en je kindje nodig hebben!
  599,-
 • Quick view

  Nuna Mixx™ Reiswieg

  De Nuna Mixx™ Reiswieg is een musthave voor de Nuna Mixx™ Kinderwagen. De reiswieg heeft een tal van praktische eigenschappen en zorgt ervoor dat je de Nuna Mixx™Kinderwagen vanaf de eerste dag kunt gebruiken.
  199,-
 • Quick view

  Nuna Mixx™ Kinderwagen Threaded

  Met de Nuna Mixx™ Kinderwagen Threaded kun je je kindje als pasgeboren baby en als peuter en kleuter vervoeren totdat je kindje circa 20 kg weegt. De kinderwagen stuurt soepel, klapt eenvoudig in en biedt veel comfort.
  949,-
 • Quick view

  Nuna Luiertas

  Deze Nuna Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje en fleshouder geleverd.
  179,-
 • Quick view

  Nuna Mixx™ Kinderwagen Caviar Pack

  Met de Nuna Mixx™ Kinderwagen Caviar Pack kun je je kindje als pasgeboren baby en als peuter en kleuter vervoeren totdat je kindje circa 20 kg weegt. De kinderwagen stuurt soepel, klapt eenvoudig in en biedt veel comfort.
  849,-
6 Resultaten