GB

GB kinderwagens

Kies je voor een GB kinderwagen, dan weet je zeker dat je je kindje comfortabel en in stijl kunt vervoeren. In de meeste gevallen kun je een kinderwagen van GB uitbreiden met een bijpassende reiswieg of GB baby autostoeltje. Hiermee maak je de GB kinderwagen al geschikt vanaf de geboorte van je kindje. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment GB kinderwagens. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie en details over de kinderwagens. 

Lees meer...

Een moderne GB kinderwagen

De kinderwagens van GB zijn strak en stijlvol vormgegeven. Perfect voor de moderne ouder! Niet alleen de uitstraling van de kinderwagen scoort veel punten, ook op het gebied van comfort is de GB kinderwagen een topper. Zowel jij als je kindje genieten van uitstekende vering tijdens de rit waardoor de kinderwagen soepel te besturen is. Dankzij de grote wendbare wielen zijn zelfs de krapste bochten in een drukke winkelstraat geen enkel probleem. Klinkt goed, toch? Dankzij de duwbeugel uit één geheel kun je de kinderwagen met één hand besturen en in de ruime boodschappenmand is ruimte voor alle babyspullen én jouw nieuwe aankopen.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    GB Maris Kinderwagen Sea Port Blue

    De GB Maris Kinderwagen is comfortabel voor jou en je kindje en biedt veel mogelijkheden. De kinderwagen is slechts 54 cm breed, kan ingeklapt zelfstandig staan en is voorzien van een XXL zonnekap met kijkvenster.

    699,95

    424,15

1 Resultaten
Trustpilot