Stokke

Mima kinderwagens

Met Mima kies je voor een stijlvolle en kwalitatieve kinderwagen. Het opvallende ontwerp met de unieke lijnen en warme kleuren spreken veel ouders aan. Het aanbod aan Nuna kinderwagens is groot, er is voor ieder wel een geschikt model te vinden. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Mima kinderwagens. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer details over de kinderwagens en vind je van de meeste modellen ook een handige uitlegvideo.

Lees meer...

Mima kinderwagens online bestellen

In ons assortiment vind je naast Mima kinderwagens ook allerlei accessoies voor de kinderwagens van Mima. Hierdoor kun je jouw Mima kinderwagen meteen aanvullen met allerlei handige extra's waardoor je nog meer uit je kinderwagen kunt halen. Overigens zijn kinderwagenaccessoires ook heel geschikt als kraamcadeau. Ga jij binnenkort op kraambezoek en hebben de kersverse ouders gekozen voor een Mima kinderwagen? Dan is de kans groot dat ze blij worden van een aanvulling op hun kinderwagen. Zowel de kinderwagens als de accessoires zijn eenvoudig via onze website te bestellen, maar uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.
  1.149,-
 • - 4 % Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.207,75

  1.149,-

 • Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.
  1.149,-
 • - 0 % Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.285,-

  1.279,-

 • Quick view

  Mima Zigi Kinderwagen

  De Mima Zigi Kinderwagen is een stijlvolle, compacte kinderwagen. Ideaal om mee te flaneren in de stad! De transparantie wielen en de strakke afwerking van de kinderwagen maken de Mima Zigi een echte blikvanger.
  505,-
5 Resultaten