Bugaboo Ant kinderwagen

De Bugaboo Ant is de lichtste en compactste stadskinderwagen tot nu toe. De Bugaboo Ant kinderwagen is verkrijgbaar als Mix & Match uitvoering. Dat betekent dat je zelf de kleuren van de diverse onderdelen van deze kinderwagen uit kunt zoeken. Bovendien zit de Bugaboo Ant vol slimme functies die reizen met kinderen makkelijker en comfortabeler maken. De Bugaboo Ant is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot 22 kg en biedt de optie om uit te breiden met een meerijdplankje voor het tweede kindje.

Lees meer...

Bugaboo Ant online bestellen

De Bugaboo Ant is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Zoals je in de uitgebreide productbeschrijving kunt lezen heeft de Bugaboo Ant allerlei eigenschappen die ervoor zorgen dat een wandeling voor zowel jou als je kindje zeer comfortabel is. Uniek aan deze kinderwagen is dat de Bugaboo Ant ingeklapt vervoerd kan worden als een trolley. Hierdoor neem je de kinderwagen heel makkelijk met je mee op reis of in het openbaar vervoer. 

 

Lees minder...
1 Resultaten
 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Kinderwagen Mix and Match

  De Bugaboo Ant Kinderwagen is uitzonderlijk compact en is daardoor de ideale reisgenoot van jou en je kindje. Ingeklapt kun je de kinderwagen zelfs als een trolley achter je aan laten rollen.

  499,-

  349,30

1 Resultaten