Bugaboo Ant kinderwagen

Op deze pagina vind je de Bugaboo Ant kinderwagen. De Bugaboo Ant is de extreem compacte stadskinderwagen van Bugaboo. De Bugaboo Ant kinderwagen is verkrijgbaar als Mix & Match uitvoering. Dat betekent dat je zelf de kleuren van de diverse onderdelen van deze kinderwagen uit kunt zoeken. Zo kun je een kinderwagen samenstellen die helemaal past bij jouw wensen. De Bugaboo Ant is geschikt voor kinderen tot 22 kg.

Lees meer...

Bugaboo Ant online bestellen

De Bugaboo Ant is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Zoals je in de uitgebreide productbeschrijving kunt lezen heeft de Bugaboo Ant allerlei eigenschappen die ervoor zorgen dat een wandeling voor zowel jou als je kindje zeer comfortabel is. Uniek aan deze kinderwagen is dat de Bugaboo Ant ingeklapt vervoerd kan worden als een trolley. Hierdoor neem je de kinderwagen heel makkelijk met je mee op reis of in het openbaar vervoer. 

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bugaboo Ant Kinderwagen Mix and Match

    De Bugaboo Ant Kinderwagen is uitzonderlijk compact en is daardoor de ideale reisgenoot van jou en je kindje. Ingeklapt kun je de kinderwagen zelfs als een trolley achter je aan laten rollen.
    499,-
1 Resultaten