Nuna, Nuna Oxford

Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

Ben je op zoek naar een compacte kinderwagen voor in de stad? Dan is de Bugaboo Bee⁵ kinderwagen misschien wel iets voor jou. De Bugaboo Bee⁵ is bovendien uit te breiden met een reiswieg voor pasgeboren baby's. Zo kun je al vanaf het begin je kindje vervoeren in de Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De kleine wieltjes maken de kinderwagen extreem wendbaar in de stad. Een smalle bocht of een krap steegje is met de Bugaboo Bee⁵ kinderwagen geen enkel probleem. Je stuurt je kindje moeiteloos in iedere gewenste richting. 

Lees meer...

Mix & Match jouw Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

Extra leuk aan de Bugaboo Bee⁵ is dat je deze kinderwagen helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen. Er zijn diverse kleuren beschikbaar voor bijvoorbeeld het frame of de zonnekap zodat je de kinderwagen kunt samenstellen die past bij jouw stijl. De Bugaboo Bee⁵ is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

 

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Mix and Match

  Stel de Bugaboo Bee⁵ van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  659,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Classic Kinderwagen Zwart

  De Bugaboo Bee⁵ Classic Kinderwagen Zwart is een comfortabele kinderwagen voor het gebruik in de stad. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  701,10
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu / Blue Melange

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu Frame - Blue Melange is een comfortabele kinderwagen voor het gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  669,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart / Grey Melange

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart / Grey Melange is zeer comfortabel voor gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  719,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart Mineral

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart Mineral is zeer comfortabel voor gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de Mineral limited edition kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  779,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu Mineral

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu Mineral is zeer comfortabel voor gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de Mineral limited edition kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  719,-
6 Resultaten