Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Cybex Priam kinderwagen

De Cybex Priam is een compleet 3-in-1-systeem dat perfect op elkaar is afgestemd. Het frame is namelijk op drie verschillende manieren te gebruiken: als kinderwagen met een reiswieg, als een reissysteem in combinatie met één van de Cybex groep 0 autostoeltjes en als comfortabele buggy, die je zowel voorwaarts als achterwaarts kunt gebruiken. De Cybex Priam is met één hand in te klappen tot een op zichzelf staand pakket. Ideaal om in de trein, een restaurant of thuis in de hal weg te zetten.

Lees meer...

Lux seat of 2-in-1 light seat?

Het frame van de Cybex Priam is geschikt voor twee verschillende zitjes, namelijk de Lux seat en de 2-in-1 light seat. In de Lux seat zit je kindje bijzonder comfortabel. Het zachte inlegkussen biedt je kindje veel comfort. Het 2-in-1 zitje kan eenvoudig omgebouwd worden tot een reiswieg. Zo kun je jouw pasgeboren baby comfortabel vervoeren. Beide zitjes zijn omkeerbaar en te gebruiken vanaf de geboorte.

Kies de wielen die voor jou geschikt zijn

Voor elk terrein zijn er geschikte wielen beschikbaar. Afhankelijk van waar jij de kinderwagen wilt gaan gebruiken, kies je de wielen die voor jou geschikt zijn. Wandel je vaak over glad asfalt? Met de LIGHT wielen stuurt de Cybex Priam comfortabel en is de kinderwagen erg wendbaar. Voor wisselend terrein zijn de TREKKING wielen de beste oplossing. Ben jij een echt buitenmens? Dan passen de ALL-TERRAIN wielen het best bij jouw levensstijl. Een hobbelig bospad of mul zandweggetje is dan geen enkel probleem voor de Cybex Priam.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cybex Priam Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

    De Cybex Priam Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match is een modern 4-in-1 reissysteem voor je kindje dat je naar wens kunt samenstellen. Kies jouw favoriet en vervoer je kindje al vanaf de geboorte comfortabel en in stijl!
    929,90
1 Resultaten