Buggy, buggys, Babyzen

GB Maris

De GB Maris is een handige kinderwagen voor in de stad. Dankzij het compacte formaat manoeuvreer je de wagen met gemak door de smalste winkelstraatjes. De GB Maris heeft foambanden. Het voordeel van foambanden is dat deze nooit lek kunnen gaan. Dankzij het mooie design en de elegante bekleding ziet de GB Maris kinderwagen er heel stijlvol uit.

Lees meer...

Comfortabel

De bekleding voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Het zitje is omkeerbaar. Je kunt dus zelf kiezen of je het kindje met de rijrichting mee plaatst of tegen de rijrichting in. Plaats je het zitje tegen de rijrichting in, dan houd je oogcontact met je kindje. Hierdoor kun je onderweg gemakkelijker met je kindje communiceren.

Compleet

Van de GB Maris is zowel een reiswieg als een buggyzitje verkrijgbaar. Om het reissysteem helemaal compleet te maken, kun je een GB Idan autostoeltje aanschaffen. Dit autostoeltje klik je heel gemakkelijk op het frame van de GB kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    GB Maris Kinderwagen Sea Port Blue

    De GB Maris Kinderwagen is comfortabel voor jou en je kindje en biedt veel mogelijkheden. De kinderwagen is slechts 54 cm breed, kan ingeklapt zelfstandig staan en is voorzien van een XXL zonnekap met kijkvenster.

    699,95

    424,15

1 Resultaten
Trustpilot