Dubatti shop

Mutsy Evo kinderwagen

De Mutsy Evo is niet alleen stijlvol, maar ook heel gebruiksvriendelijk. De kinderwagen is lekker licht van gewicht. De rugleuning is volledig verstelbaar. Je kind kan dus ook onderweg een dutje doen. Het onderstel is voorzien van een geïntegreerde voetensteun.

Lees meer...

Altijd de juiste houding

De duwstang van de Mutsy Evo is verstelbaar. Dit betekent dat iedereen, ongeacht zijn of haar lengte, heel comfortabel achter de wagen kan lopen. Je kiest zelf hoe hoog je de duwstang wilt hebben. Ook de beensteun is verstelbaar. Dit geeft je kindje extra comfort.

Uitgebreide mogelijkheden

Verder bepaal je zelf of je de wandelwageninzet naar je toe of van je af plaatst. Plaats je de wandelwageninzet naar je toe, dan houd je voortdurend oogcontact met je kindje. Dit zal de band tussen jullie zeker verstevigen. Gebruik je de Mutsy Evo niet, dan klap je deze heel gemakkelijk in tot een compact pakketje.

Lees minder...
4 Resultaten
 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Mutsy Evo Bold Kinderwagen 2-in-1 Silver

  De stoere Mutsy Evo Bold Kinderwagen 2-in-1 Silver is stijlvol, lichtgewicht en praktisch in gebruik. De Evo Bold kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg en omkeerbaar zitje en is super compact inklapbaar.

  649,-

  609,-

 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Mutsy Evo Bold Kinderwagen 2-in-1 Black Grey

  De Mutsy Evo Bold Kinderwagen 2-in-1 Black Grey is stijlvol, lichtgewicht en praktisch in gebruik. De kinderwagen heeft een omkeerbaar zitje en is super compact inklapbaar. Wordt geleverd inclusief een ruime reiswieg.

  649,-

  609,-

 • + Gratis accessoire
  Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Cognac

  De Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Cognac is licht van gewicht en uitgevoerd in een strak en stijlvol design. De gebruiksvriendelijkheid en het comfortniveau maken deze kinderwagen tot een echte "must-have".
  589,-
 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Silver Cognac

  De Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Silver Cognac is licht van gewicht en uitgevoerd in een strak en stijlvol design. De gebruiksvriendelijkheid en het comfortniveau maken deze kinderwagen tot een echte "must-have".
  589,-
4 Resultaten