Thule Sleek kinderwagen

Met de Thule Sleek kinderwagen rijd je met gemak door de stad, met één of twee kinderen. De kinderwagen heeft foambanden die niet lek kunnen gaan. Op deze banden zitten reflectiestrepen, zodat je in het donker zichtbaar bent. De zitting is zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in op het frame te plaatsen. De rugleuning is verstelbaar in drie verschillende posities. Lees meer...

Een complete Thule Sleek kinderwagen

Het is mogelijk om de Thule Sleek kinderwagen compleet met zitting én reiswieg te kopen. Voor het vervoer van een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden, schaf je een extra zitting of reiswieg aan.

Gebruiksgemak

De Thule Sleek kinderwagen bevat een boodschappenmand met een afdekhoes en rits, zodat je jouw boodschappen eenvoudig uit het zicht kunt leggen. De kinderwagen is gemakkelijk inklapbaar tot een compact pakketje. Bij het inklappen verwijder je de wielen. Je kiest zelf of je de Thule Sleek kinderwagen mét of zonder zitting inklapt. Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen

  De Thule Sleek Kinderwagen is een stijlvolle en functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.

  Normale prijs: 949,-

  Special Price 845,46

 • Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1

  De Thule Sleek Kinderwagen Pack is een stijlvolle en functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.

  Normale prijs: 1.199,-

  Special Price 1.067,96

 •  
  Joolz Day+: the most
  comfortable ride
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Mallard Green On Black

  De Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Mallard Green On Black is een functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt veel comfort dankzij de vering en fijne zithoogte.

  1.199,95

  1.067,96

 • Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Midnight Black On Black

  De Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Midnight Black On Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt comfort dankzij de vering en zithoogte.

  1.199,95

  1.067,96

 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Grey Melange On Black

  De Thule Sleek Kinderwagen 2-in-1 Grey Melange On Black is een functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.

  1.199,95

  1.067,96

 • Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen On Black

  De Thule Sleek Kinderwagen On Black is een stijlvolle en functionele kinderwagen voor in de stad. De Thule Sleek is uit te breiden tot duowagen en biedt veel comfort dankzij de goede vering en fijne zithoogte.

  Normale prijs: 949,-

  Special Price 845,46

6 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot