Mutsy Evo

De vernieuwde kinderwagen van Mutsy zit boordevol met nieuwe snufjes en is ideaal om te gebruiken in de stad. De Evo is stevig, robuust en beschikt over een strakke uitstraling. Hij zit lekker comfortabel zodat je kleine overal met je mee naartoe kan reizen. Bestel de Evo direct online of test 'm uit in één van de Babypark megastores.

 

 

 

 

 

 

 

Profiteer!

Ontvang nu een gratis Mutsy Voetenzak en Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 129,90 bij aankoop van deze kinderwagen. meer info...

Mutsy Evo kinderwagen

 

De Mutsy Evo is niet alleen stijlvol, maar ook heel gebruiksvriendelijk. De kinderwagen is lekker licht van gewicht. De rugleuning is volledig verstelbaar. Je kind kan dus ook onderweg een dutje doen. Het onderstel is voorzien van een geïntegreerde voetensteun.

 

Altijd de juiste houding

De duwstang van de Mutsy Evo is verstelbaar. Dit betekent dat iedereen, ongeacht zijn of haar lengte, heel comfortabel achter de wagen kan lopen. Je kiest zelf hoe hoog je de duwstang wilt hebben. Ook de beensteun is verstelbaar. Dit geeft je kindje extra comfort.

 

Uitgebreide mogelijkheden

Verder bepaal je zelf of je de wandelwageninzet naar je toe of van je af plaatst. Plaats je de wandelwageninzet naar je toe, dan houd je voortdurend oogcontact met je kindje. Dit zal de band tussen jullie zeker verstevigen. Gebruik je de Mutsy Evo niet, dan klap je deze heel gemakkelijk in tot een compact pakketje.

 

Bekijk de Mutsy Evo instructievideo