Mutsy

Mutsy Igo, on it's way

 

Trendy en veelzijdig...! Wie hecht aan een compacte kinderwagen met veel verstelmogelijkheden en een trendy design, kan zijn hart ophalen aan de Mutsy Igo. Neem de omkeerbare zitting, de verstelbare rugleuning, de verlengbare kap of het gemakkelijk opvouwbare frame. De Igo zit boordevol handige foefjes die jou niet alleen werk uit handen nemen, maar ook zowel jou als je kind van extra comfort voorzien.

 

3 Resultaten
 • Quick view Mutsy Igo Heritage Kinderwagen Blue Grey

  Mutsy Igo Heritage Kinderwagen Blue Grey

  Uit voorraad leverbaar
  719,-
 • Quick view Mutsy Igo Heritage Parasol

  Mutsy Igo Heritage Parasol

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
3 Resultaten

Kinderwagen Mutsy Igo

 

Een comfortabele reiswieg. Een verstelbaar zitje, rugleuning en beensteun. Een verlengbare kap. Zwenkwielen met foam- of luchtbanden. Een gemakkelijk opvouwbaar frame. Allemaal verenigd in een strak, eigentijds design. Dat is de Mutsy Igo, de nieuwste kinderwagen van het bekende Nederlandse merk Mutsy.

Kies je voor de Mutsy Igo, dan kies je net zo goed voor comfort en gebruiksgemak als voor een trendy vormgeving. Over elk detail is nagedacht. Elk onderdeel is met zorg ontworpen. Het resultaat is een Mutsy kinderwagen die in vele opzichten uitblinkt. Laten we alle eigenschappen eens uitgebreid nalopen.

 

Mutsy Igo staat voor comfort

In de reiswieg van de Mutsy Igo, een van de nieuwste Mutsy kinderwagens, kan je kind heerlijk indommelen. Dankzij het dubbelgelaagde achterdeel van de kap is de ventilatie van de reiswieg uitstekend. Ook jij geniet van een groot comfort. De reiswieg van deze Mutsy Igo kinderwagen is expres hoog op het frame gemonteerd, zodat je je rug zo min mogelijk belast als je het kind uit de wagen tilt.

 

Mutsy Igo staat voor keuzemogelijkheden

Als je kind oud genoeg is voor het zitje, wil je onderweg misschien oogcontact met hem houden. In dat geval plaats je het zitje van de Mutsy Igo buggy gewoon tegen de rijrichting in, in plaats van met de rijrichting mee. Ook de rugleuning en beensteun beschikken over meerdere verstelmogelijkheden. In de Mutsy Igo kinderwagen hoeft je kind dus niet steeds dezelfde houding aan te nemen. Het kan rechtop zitten, maar ook relaxt achterover leunen of gaan slapen. Ondertussen kan de kap verlengd worden, zodat je kind zo min mogelijk wordt gehinderd door de zon

 

Mutsy Igo staat voor gebruiksgemak

De wielen zijn voorzien van extra schokabsorberende luchtbanden of de zeer lichte foambanden. Je kunt zelf kiezen waar je voorkeur naar uitgaat. Voor het rijden op een onregelmatige ondergrond zijn de luchtbanden ideaal, voor gebruik in de stad de foambanden. Voordeel van deze laatste is ook dat deze niet lek kunnen gaan en de wagen nog lichter maken dan 'ie al was. Gebruik je de Mutsy kinderwagen even niet, dan vouw je deze in enkele seconden op tot een klein pakketje.

 

Mutsy Igo staat voor compatibiliteit

En dan tenslotte nog de compatibiliteit, oftewel de verenigbaarheid met andere producten. Op dit gebied is de Igo, een van de nieuwste Mutsy kinderwagens, echt bijzonder. Je kunt de Mutsy wandelwagen en kinderwagen combineren met een LITE of COMFORT reisweig, Safe2go autostoel, groep 0+, Traveller autostoel groep 0+, Maxi-Cosi autostoel, groep 0+. Het kan heel handig zijn om bij voorbeeld af en toe het frame met een autostoeltje te gebruiken. Je hoeft dan minder spullen mee te nemen, zodat op reis gaan met je kind nog eenvoudiger wordt.