Maxi-Cosi Nova Kinderwagen

Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden van de Maxi-Cosi Nova Kinderwagen. De kinderwagen is uit te breiden met diverse accessoires om nóg meer uit je kinderwagen te halen. De hele collectie is verkrijgbaar in moderne kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Lees meer...

Kies je een kinderwagen met 3 of met 4 wielen?

De Maxi-Cosi Nova kinderwagen is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk met drie of met vier wielen. Een kinderwagen met drie wielen stuurt licht omdat er minder weerstand ontstaat. Een kinderwagen met vier wielen daarentegen is stabieler en praktischer op oneffen terrein. Welke kinderwagen het beste bij jou past is afhankelijk van je lifestyle.

Een uniek handsfree inklapsysteem

Bijzonder aan de Maxi-Cosi Nova kinderwagen is het inklapsysteem. Wanneer je met je voet op de daarvoor bestemde pedaal drukt klapt de kinderwagen vanzelf in, zonder dat je daar je handen bij nodig hebt. Ideaal wanneer je je handen vol hebt met spullen of je kindje op de arm vast hebt. Met behulp van de apart verkrijgbare reiswieg kan de Nova kinderwagen al vanaf de geboorte gebruikt worden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen Nomad Black

  De Maxi-Cosi Nova 3 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.

  579,-

  499,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen beschikt over een uniek handsfree inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  484,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Nova 4 Kinderwagen 2-in-1 beschikt over een handig inklapsysteem waarbij je niet hoeft te bukken en is voorzien van grote off-road wielen. Mede dankzij de vering is iedere wandeling comfortabel.
  623,95
3 Resultaten