Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

Mima Xari kinderwagen

De Mima Xari is een echte design kinderwagen. Het ovale zitje van leerachtig kunststof is uniek. Bij geen enkele kinderwagen tref je een vergelijkbaar zitje aan. Schaf je de Mima Xari aan, dan ben je dus in het bezit van iets bijzonders. De kinderwagen is verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties zodat je de kinderwagen helemaal kunt samenstellen naar jouw smaak. In de video op deze pagina vind je een demonstratie van alle mogelijkheden van deze stijlvolle kinderwagen.

Lees meer...

Carrycot inside systeem

Dankzij het gepatenteerde “carrycot inside” systeem verander je het zitje in een handomdraai in een reiswieg. Je ritst alleen even het zitje los en je hebt een reiswieg. Op deze manier kun je de kinderwagen is direct vanaf de geboorte gebruiken. Het zitje verstel je in één van de drie mogelijke posities. De foam banden rijden heel soepel en hebben als voordeel dat ze niet lek kunnen gaan. 

Eenvoudig invouwen

Wanneer je de Mima Xari kinderwagen in een kleine ruimte op wilt bergen kun je het frame heel eenvoudig inklappen. Op deze manier neemt de Mima Xari erg weinig ruimte in. Het ingeklapte pakket kan zelfstandig blijven staan en past ook in de kofferruimte van de meeste auto's. De Mima Xari kinderwagen kan zowel in onze winkels als online besteld worden.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.291,50

  1.149,-

 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

 • Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.209,50

  1.149,-

4 Resultaten
Trustpilot