Mima Xari kinderwagen

De Mima Xari is een echte designwagen. Het ovale zitje van leerachtig kunststof is uniek. Bij geen enkele kinderwagen tref je een vergelijkbaar zitje aan. Schaf je de Mima Xari aan, dan ben je dus in het bezit van iets bijzonders.

Lees meer...

Carrycot inside systeem

Dankzij het gepatenteerde “carrycot inside” systeem verander je het zitje in een handomdraai in een reiswieg. Je ritst alleen even het zitje los en je hebt een reiswieg. Het zitje verstel je in één van de drie mogelijke posities. De foam banden rijden heel soepel en hebben als voordeel dat ze niet lek kunnen gaan.

Eenvoudig invouwen

Laat je de Mima Xari in een kleine ruimte staan, klap dan het frame in. Dit kost je nauwelijks moeite en het zorgt ervoor dat de wagen niet veel ruimte inneemt. Ook als het frame is ingeklapt, blijft de wagen gewoon zelfstandig staan.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium

  Met de Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Aluminium heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.
  1.090,-
 • - 9 % Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Black heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.207,75

  1.095,-

 • Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Graphite Grey heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.
  1.149,-
 • - 0 % Incl. starterspack t.w.v. 105,-
  Quick view

  Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne

  De Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne heeft een uniek design. Hiermee wordt de kinderwagen (en natuurlijk je kindje!) een blikvanger. Zowel jij als je kindje profiteren met deze kinderwagen van luxe en comfort.

  1.285,-

  1.279,-

4 Resultaten