stokke xplory, stokke xplory v6, stokke xplory v6 kinderwagen

Stokke Kinderwagens

 

Ontdek onze collectie stijlvolle, praktische en veilige Stokke kinderwagens. De slimme, ergonomische ontwerpen, de compactheid en de goede wendbaarheid maken Stokke kinderwagens heel aantrekkelijk. Een Stokke kinderwagen geeft je onderweg heel wat comfort!

 

Hoog, verstelbaar zitje

De hoge positie van het zitje is fijn voor je kindje én voor jou. In gezelschap zit je kindje op dezelfde hoogte als volwassenen. Dat is wel zo prettig. En jij hoeft niet zover te bukken om je kindje uit de Stokke kinderwagen te tillen. Wil je het zitje toch nog in een andere hoogte plaatsen? Ook dat kan. Het zitje is zelfs tegen de rijrichting in te plaatsen, zodat jij onderweg oogcontact houdt met je kindje.

 

Wendbaar en compact

Stokke kinderwagens zijn heel wendbaar. Je manoeuvreert de wagen met gemak door de stad. Verder zijn de meeste Stokke kinderwagens ook lekker compact. Het compacte ontwerp is ideaal als je de Stokke kinderwagen meeneemt op vakantie, in de tram of in een drukke winkelstraat. Bekijk snel de productbeschrijvingen voor nóg meer handigheidjes van Stokke kinderwagens en bestel jouw Stokke kinderwagen eenvoudig en snel via onze webshop!