Bugaboo Fox2 kinderwagen

De Bugaboo Fox is vernieuwd! Ontdek nu de Bugaboo Fox2, de meest comfortabele kinderwagen ooit van Bugaboo. De Bugaboo Fox2 kinderwagen kun je met behulp van de Mix & Match opties zo samenstellen zoals jij hem mooi vindt. Natuurlijk is het stoere uiterlijk niet de enige reden waarom je voor een Bugaboo Fox2 kinderwagen zou kiezen. Dankzij de extra grote wielen en geavanceerde centrale vering, creëer je een soepele en stabiele rit voor je kindje. Zo kan jij genieten van een moeiteloze, onbezorgde wandeling.

Lees meer...

Bestel jouw Bugaboo Fox2 online

De Bugaboo Fox2 is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Ook is de kinderwagen aanwezig in al onze megastores. Hier kun je de kinderwagen uitgebreid testen op een testparcours met verschillende ondergronden zoals gras, keien of asfalt. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze voor een kinderwagen die bij jou en jouw levensstijl past. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de kinderwagens. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo van de kinderwagen beschikbaar.

 

Lees minder...
5 Resultaten
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Alu / Light Grey

  De Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Alu / Light Grey is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen en linnenlook.

  1.199,-

  1.079,10

 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen en linnenlook.
  1.124,10
 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  De Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in allerlei kleurenopties. Mix and match jouw favoriet!

  1.149,-

  989,10

 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy

  De Bugaboo Fox 2 Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. Je herkent de Classic collectie aan de gewatteerde voering van de zonnekap.

  1.199,-

  1.079,10

 • + Gratis voetenzak
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Steel Blue

  De Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Steel Blue is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot en met 22 kg.

  1.149,-

  1.034,10

5 Resultaten