Bugaboo Fox 2 kinderwagen

De Bugaboo Fox is vernieuwd! Ontdek nu de Bugaboo Fox 2, de meest comfortabele kinderwagen ooit van Bugaboo. De Bugaboo Fox 2 kinderwagen kun je met behulp van de Mix & Match opties zo samenstellen zoals jij hem mooi vindt. Natuurlijk is het stoere uiterlijk niet de enige reden waarom je voor een Bugaboo Fox 2 kinderwagen zou kiezen. Dankzij de extra grote wielen en geavanceerde centrale vering, creëer je een soepele en stabiele rit voor je kindje. Zo kan jij genieten van een moeiteloze, onbezorgde wandeling.

Lees meer...

Bugaboo kinderwagen met veel comfort

De Bugaboo Fox 2 biedt comfort, een geavanceerd design en gebruiksgemak. De Bugaboo Fox 2 is grondig getest geperfectioneerd en is gemaakt om moeiteloos door drukke straten en kleine ruimtes te navigeren. Alsof je stuurbekrachtiging op je kinderwagen hebt. De grote wielen en de geavanceerde centrale vering creëren een soepele, stabiele rit voor je kindje, zowel in de wieg als in de stoel. Waar je ook heen gaat, de vering en de premium materialen van de Bugaboo Fox 2 bieden ultieme comfort en optimale ondersteuning. Dat worden voor jou én je kindje héérlijke wandelingen!

Bestel jouw Bugaboo Fox 2 online

De Bugaboo Fox 2 is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Ook is de kinderwagen aanwezig in al onze megastores. Hier kun je de kinderwagen uitgebreid testen op een testparcours met verschillende ondergronden zoals gras, keien of asfalt. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze voor een kinderwagen die bij jou en jouw levensstijl past. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de kinderwagens. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo van de kinderwagen beschikbaar.

 

Lees minder...
3 Resultaten
 • 15% Korting
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Classic Grey Melange

  De Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Classic Grey Melange is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot 22 kg.
  1.249,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Black

  De Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Black / Black is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot en met 22 kg.
  1.149,-
 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
 • 15% Korting
  Quick view

  Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Bugaboo Fox 2 Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen en linnenlook.
  1.299,-
3 Resultaten
Trustpilot