Bugaboo Cameleon³ Kinderwagen

De derde generatie van de beroemde Bugaboo Cameleon is nog veelzijdiger, stijlvoller en functioneler dan 'ie al was. Het ontwerp is veelbelovend. Als je op zoek bent naar een kinderwagen of wandelwagen die je altijd kunt aanpassen aan jouw wensen van het moment, dan is de Bugaboo Cameleon³ echt iets voor jou! De nieuwe kinderwagen van Bugaboo biedt een reeks aan mogelijkheden. Zoveel, dat ze zich niet meteen in drie zinnen laten omschrijven.

Lees meer...

Bugaboo Cameleon3, voor elke omgeving

Evenals de eerste Cameleon, past de Cameleon³ zich moeiteloos aan elk terrein aan. Of je hem nu meeneemt voor een tocht door sneeuw, door het bos of over het strand, de Bugaboo Cameleon³ is erop berekend. Voor ruig terrein zet je de grote wielen vooraan. Dat is gewoon een kwestie van even de duwbeugel omkeren. Wendbaar is de kinderwagen ook. Zodat een stadswandeling heel soepel kan verlopen. De Bugaboo kinderwagen maakt elke bocht met het grootste gemak. Kortom, deze multifunctionele kinderwagen kan gebruikt worden voor elke omgeving. Scherpe bocht, hobbel op de weg, het maakt allemaal niet uit. De Cameleon³ weet er raad mee!

Cameleon³, licht en compact

Het lichte gewicht en het compacte formaat vergemakkelijkt niet alleen het rijden, maar ook het tillen. Wil je de Bugaboo kinderwagen opbergen? Dan kun je het geheel tot een klein pakketje inklappen. Met slechts één beweging. Nieuw is de mogelijkheid om zelfs de kinderwagenbak helemaal plat op te vouwen.

Cameleon³, voor baby én peuter

Wat ook goed is om te weten: de Bugaboo Cameleon³ is er voor zowel baby als peuter. Voor een baby zet je de reiswieg op het frame, en voor de peuter het buggyzitje. Zowel de reiswieg als het buggyzitje kunnen overigens zonder frame gebruikt worden als wieg en stoel.

Tijdens de wandeling zal je kind gerust eens een keer een dutje willen doen. Of gewoon wat meer naar achter willen liggen. Daarom kun je het Bugaboo Cameleon³ wandelwagenzitje in meerdere standen zetten, waaronder geheel horizontaal. Wil je niet voortdurend tegen het achterhoofd van je peuter aankijken? Het zitje van deze Bugaboo wandelwagen kun je, behalve met de rijrichting mee, ook tegen de rijrichting in plaatsen. Zo kun je oogcontact houden met je kind.

Bugaboo Cameleon³, nog beter dan ie al was!

Een verschil met de eerste Bugaboo Cameleon hebben we al genoemd: de mogelijkheid om de kinderwagenbak helemaal plat op te vouwen. Maar er zijn nog meer nieuwe eigenschappen te noemen: Het frame van de Cameleon³ is ten opzichte van de vorige Cameleon van betere kwaliteit. Dankzij de roterende draagbeugel kun je je kind nóg gemakkelijker uit de kinderwagen helpen. En dan het laatste, zeker niet onbelangrijke verschil: het boodschappenmandje is een stuk ruimer dan die al was. Al met al is de nieuwe kinderwagen van Bugaboo gemaakt om het jou als ouder of verzorger zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Classic+ Kinderwagen

  De Bugaboo Cameleon³ Classic+ kinderwagen is geïnspireerd klassieke, zachte kleuren. Deze wandelwagen biedt jou en je kindje alle vormen van optimaal comfort en gebruiksgemak.
  1.079,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Kinderwagen Black Frame

  Met de Bugaboo Cameleon³ kinderwagen ben je klaar voor elk type terrein. Met de veelzijdige Cameleon kom je overal waar je wilt zijn. De Bugaboo Cameleon³ is een handige, veelzijdige kinderwagen.
  939,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Kinderwagen

  Met de Bugaboo Cameleon³ kinderwagen ben je klaar voor elk type terrein. Met de veelzijdige Cameleon kom je overal waar je wilt zijn. De Bugaboo Cameleon³ is een handige, veelzijdige kinderwagen.
  939,-
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  105,-

  89,-

 • Quick view

  Bugaboo Classic Voetenzak

  Met de Bugaboo Classic Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  119,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Upgrade Set Lederen Look

  Met de Bugaboo upgrade set lederen look kan je de duw- en draagbeugel van je kinderwagen net wat meer uitstraling en comfort geven. De lederen details zorgen voor meer klasse en zachtheid. De upgrade set is ook verkrijgbaar voor de Bugaboo Donkey Mono, Bugaboo Donkey Duo en de Bugaboo Buffalo.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Cameleon en Fox kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  59,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Cameleon³ Maxi-Cosi Adapter kun je de baby autostoeltje van de meeste merken op het frame van jouw Bugaboo Cameleon³ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  44,95
8 Resultaten