24 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Fox Kinderwagen Mix and Match

  De Bugaboo Fox Mix and Match Kinderwagen is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in allerlei kleurenopties. Mix and match jouw favoriet!
  1.149,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Alu Frame

  De Bugaboo Fox Classic Kinderwagen is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  1.219,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Zwart Frame

  De Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Zwart Frame is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  1.151,10
 • Quick view

  Bugaboo Fox Kinderwagen Alu Frame - Helder Wit

  De Bugaboo Fox Kinderwagen Alu Frame - Helder Wit is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is lichtgewicht en wendbaar, maar heeft wel wat grote wielen voor oneffen terrein.
  1.149,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Cameleon³ Plus Zonnekap

  Met deze Bugaboo Fox / Cameleon³ Plus Zonnekap kun je de look van je Bugaboo Fox en Cameleon³ Plus kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je het voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Style Set

  De Bugaboo Fox Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 6 onderdelen van de Bugaboo Fox.
  279,85
 • Quick view

  Bugaboo Voetenzak

  Met de Bugaboo Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  85,07
 • Quick view

  Bugaboo High Performance Voetenzak

  Een warme Bugaboo High Performance voetenzak voor in de Bugaboo kinderwagens. De voetenzak is voorzien van twee afneembare hoezen voor verschillende seizoenen.
  161,96
 • Quick view

  Bugaboo High Performance Voetenzak Stellar

  Een warme Bugaboo High Performance Voetenzak Stellar voor in de Bugaboo kinderwagens. De voetenzak is voorzien van twee afneembare hoezen voor verschillende seizoenen.

  199,95

  169,-

 • Quick view

  Bugaboo Luiertas

  Met de Bugaboo Luiertas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en beschikt over praktische opbergvakken. Een onmisbare accessoire bij jouw Bugaboo kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.
  119,95
 • Quick view

  Bugaboo Parasol

  Ben jij in het bezit van een Bugaboo kinderwagen? Breidt de collectie dan uit met een Bugaboo parasol. Deze universele parasol buig je in iedere gewenste richting en beschermt jouw kindje tegen felle zonnestralen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  105,-

  89,-

 • Quick view

  Bugaboo Fox Lederlook Handgrepen

  Met de Bugaboo Fox Lederlook Handgrepen personaliseer je gemakkelijk de look van je Bugaboo Fox kinderwagen. De handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zelfs worden gewassen in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Wieldoppen

  Met de Bugaboo Fox Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Fox kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  19,95
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo / Fox Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Buffalo / Fox Maxi-Cosi Adapter kun je de baby autostoeltje van de meeste merken op het frame van jouw Bugaboo Buffalo en Fox kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Breezy Zonnekap is een musthave voor de De Bugaboo Fox en Cameleon³ kinderwagen in de warme zomermaanden. De zonnekap biedt uitstekende ventilatie en beschermt je kindje perfect tegen de zonnestralen.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Classic Voetenzak

  Met de Bugaboo Classic Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Cameleon en Fox kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  59,95
 • Quick view

  Bugaboo Seat liner

  Met deze zachte Bugaboo Seat liner ligt je kindje comfortabel in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Stoelbekleding

  De Bugaboo Fox Stoelbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De stoelbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Tray

  De Bugaboo Fox Tray is een ideaal accessoire voor je Bugaboo Fox kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Wiegbekleding

  De Bugaboo Fox Wiegbekleding gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Fox Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Voetenzak Track Limited Edition

  Met de Bugaboo Voetenzak Track Limited Edition maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  139,95
24 Resultaten