Easywalker Mosey Plus, Easywalker Mosey Plus kinderwagen, kinderwagen Easywalker Mosey Plus

10 Resultaten
 • Quick view Easywalker Mosey+ Kinderwagen

  Easywalker Mosey+ Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  529,99
 • Quick view Easywalker Mosey+ Voetenzak

  Easywalker Mosey+ Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  79,99
 • Quick view Easywalker Mosey Inlay

  Easywalker Mosey Inlay

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
 • Quick view Easywalker Verzorgingstas

  Easywalker Luiertas

  Uit voorraad leverbaar

  89,99

  75,95

10 Resultaten

Easywalker Mosey+ Kinderwagen

 

De kinderwagen Easywalker Mosey+ geeft je veel vrijheid, alleen al vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht van deze kinderwagen. De wielen zijn zeer wendbaar. Dankzij de foam banden hoef je niet bang te zijn voor een lekke band. Wil je kindje meer contact met jou of kijkt het liever even lekker om zich heen? Het kan allebei. Door middel van slechts één klik verplaats je de zitting van voorwaarts gericht naar achterwaarts en andersom.

 

Zitting en boodschappenmand

De Easywalker Mosey+ is in hoogte verstelbaar. Je hoeft dus niet zo diep te bukken om bijvoorbeeld de rugleuning te verstellen of je kindje op te pakken uit de reiswieg. Je kindje kan later ook zelf in de Easywalker Mosey+ klimmen. In de grote boodschappenmand leg je de boodschappen neer. Onhandig gestuntel met tassen aan de duwbeugel is dus niet nodig!

 

Handig en compact opvouwsysteem

Verder berg je de Easywalker Mosey+ kinderwagen heel gemakkelijk op, doordat deze heel compact opvouwbaar is. De zitting en de reiswieg hoef je voor het opvouwen niet te verwijderen. Wat wil je nog meer? Bestel vandaag nog de Easywalker Mosey+ online via onze webshop!