5 Resultaten
 • Quick view Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen

  Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Maxi-Cosi Parasol

  Maxi-Cosi Parasol

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar

  95,-

  65,-

 • Quick view Maxi-Cosi Modern Bag

  Maxi-Cosi Modern Bag

  Uit voorraad leverbaar
  76,95
5 Resultaten

Maxi-Cosi Zelia kinderwagen

 

De Maxi-Cosi Zelia is een handige 2-in-1 kinderwagen. In twee klikken heb je de zitting of de reiswieg op het frame geplaatst en je bent klaar om er op uit te gaan met je kindje. De Maxi-Cosi Zelia is te gebruiken totdat je kindje ongeveer 3,5 jaar oud is. Je kunt dus wel even met de wagen vooruit.

 

Kinderwagen voor in de stad

Juist doordat deze kinderwagen van Maxi-Cosi lekker weinig weegt, heel wendbaar is en compact opvouwbaar, beleef je in de stad veel plezier aan deze kinderwagen. Met gemak bestuur je de Maxi-Cosi stoepje af, bochtje om. Je neemt de wagen gemakkelijk overal mee naartoe. Het opvouwen kan heel snel met slechts één hand gebeuren. De Maxi-Cosi Zelia wordt geleverd inclusief adapterset voor een Maxi-Cosi baby autostoeltje.

 

Comfort voor je kindje

De zitting van de Maxi-Cosi Zelia is op twee manieren op het frame te plaatsen: met de rijrichting mee of tegen de rijrichting in. Dankzij de bijgeleverde regenhoes ben je ook voorbereid op een regenbui. Bestel vandaag nog een handige Maxi-Cosi Zelia online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!