Maxi-Cosi Zelia kinderwagen

De Maxi-Cosi Zelia is een handige 2-in-1 kinderwagen. In twee klikken heb je de zitting of de reiswieg op het frame geplaatst en je bent klaar om er op uit te gaan met je kindje. De Maxi-Cosi Zelia is te gebruiken totdat je kindje ongeveer 3,5 jaar oud is. Je kunt dus wel even met de wagen vooruit.

Lees meer...

Kinderwagen voor in de stad

Juist doordat deze kinderwagen van Maxi-Cosi lekker weinig weegt, heel wendbaar is en compact opvouwbaar, beleef je in de stad veel plezier aan deze kinderwagen. Met gemak bestuur je de Maxi-Cosi stoepje af, bochtje om. Je neemt de wagen gemakkelijk overal mee naartoe. Het opvouwen kan heel snel met slechts één hand gebeuren. De Maxi-Cosi Zelia wordt geleverd inclusief adapterset voor een Maxi-Cosi baby autostoeltje.

Comfort voor je kindje

De zitting van de Maxi-Cosi Zelia is op twee manieren op het frame te plaatsen: met de rijrichting mee of tegen de rijrichting in. Dankzij de bijgeleverde regenhoes ben je ook voorbereid op een regenbui. Bestel vandaag nog een handige Maxi-Cosi Zelia online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen heeft een reiswieg die je in twee klikken kunt ombouwen tot zitje. Bovendien wordt de kinderwagen geleverd inclusief autostoel adapters. Een super flexibel reissysteem dus!
  259,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black

  In deze Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black ligt je kindje behaaglijk in de Maxi-Cosi kinderwagen. De cocoon is te gebruiken vanaf de geboorte en beschikt over een dubbele ritssluiting.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Modern Bag

  De Maxi-Cosi Modern Bag is een praktische tas met handige, ruime vakken voor alle spulletjes voor je kindje. De Modern Bag wordt geleverd inclusief een toilettas, thermo-doosje en een verschoningsmatje.
  76,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Parasol

  De Maxi-Cosi parasol is een waardevolle toevoeging voor iedere Maxi-Cosi kinderwagen. De parasol bevestig je met behulp van een parasolclip en kan in iedere positie worden gedraaid om je kindje te beschermen.
  39,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

5 Resultaten