stokke xplory, stokke xplory v6, stokke xplory v6 kinderwagen

Stokke Xplory V6 Kinderwagen

De iconische Stokke® Xplory® kinderwagen is vernieuwd! Deze zesde variant biedt nóg meer handige mogelijkheden. Met het in hoogte verstelbare zitje is kindje altijd dicht bij jou en kun je makkelijk contact maken met je kindje. Een ander voordeel van een hoog zitje is dat je onderweg geen kinderstoel nodig hebt, de Stokke® Xplory® kun je namelijk gewoon aan tafel aanschuiven.

Lees meer...

Een veilige en comfortabele reiswieg

Bij de Stokke® Xplory® hoort een reiswieg die helemaal voldoet aan de wensen van de moderne ouder van vandaag de dag. De reiswieg wordt geleverd met een verlengbare zonnekap, een ademend matras en heeft vernieuwde looks. De onderkant van de reiswieg biedt nu nog meer ventilatiemogelijkheden en vergroot zo het comfort en de veiligheid van je kindje.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Balance Pack

  De Stokke® Xplory® V6 Balance Kinderwagen is de eerste limited edition van de Xplory® V6 kinderwagen. Deze beperkte oplage wordt geleverd inclusief reiswieg, zonnescherm en een verzorgingstas.
  1.618,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Balance Kinderwagen

  De Stokke® Xplory® V6 Balance Kinderwagen is de eerste limited edition van de Xplory® V6 kinderwagen. Deze beperkte oplage wordt geleverd inclusief een handig zonnescherm en een verzorgingstas.
  1.349,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Pack - Frame Zilver - Handgreep Zwart

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zilver frame en zwarte handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen wordt geleverd met een bijpassende reiswieg en biedt veel handige eigenschappen.
  1.104,15
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Pack - Frame Zilver - Handgreep Bruin

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zilver frame en bruine handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen wordt geleverd met een bijpassende reiswieg en biedt veel handige eigenschappen.
  1.104,15
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Pack - Frame Zwart- Handgreep Zwart

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zwart frame en zwarte handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen wordt geleverd met een bijpassende reiswieg en biedt veel handige eigenschappen.
  1.104,15
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Pack - Frame Zwart- Handgreep Bruin

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zwart frame en bruine handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen wordt geleverd met een bijpassende reiswieg en biedt veel handige eigenschappen.
  1.104,15
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 - Frame Zilver - Handgreep Zwart

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zilver frame en zwarte handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen is snel in te klappen en biedt handige eigenschappen zoals een grote zonnekap en winkeltas.
  1.049,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 - Frame Zilver - Handgreep Bruin

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zilver frame en bruine handgreep is stijlvol én praktisch. ✓Laagste Prijsgarantie
  1.049,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 - Frame Zwart - Handgreep Zwart

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zwart frame en zwarte handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen is snel in te klappen en biedt handige eigenschappen zoals een grote zonnekap en winkeltas.
  1.049,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 - Frame Zwart - Handgreep Bruin

  De iconische Stokke® Xplory® V6 Kinderwagen met zwart frame en bruine handgreep is stijlvol en praktisch. De kinderwagen is snel in te klappen en biedt handige eigenschappen zoals een grote zonnekap en winkeltas.
  1.049,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Reiswieg

  De Stokke® Xplory® Reiswieg Black is eenvoudig en veilig te bevestigen op de Stokke® Xplory® kinderwagen. De reiswieg is praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen tot 9 kg.
  150,-
 • Quick view

  Stokke® Luiertas

  De multifunctionele Stokke® Luiertas is te gebruiken als schoudertas en rugzak. Perfect voor iedere situatie! De tas is handig in gebruik en is voorzien van een verschoningsmatje en een afneembare fopspeenetui.
  103,20
 • Quick view

  Stokke® Voetenzak

  Warme en zachte voetenzak voor de Stokke® kinderwagen. De binnenzijde is bekleed met zacht polyester.
  109,-
 • Quick view

  Stokke® Black Parasol

  De Stokke® Black Parasol biedt bescherming tegen zonlicht in elke gebruiksfase van de wandelwagen. De Stokke® Black Parasol is geschikt voor alle Stokke® kinderwagens en kan aan de zitting en aan de reiswieg worden bevestigd.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Storm Cover

  De Stokke® Storm Cover is geschikt voor de Stokke® Xplory en Stokke® Trailz en eenvoudig vast te klikken aan de kinderwagen. De storm cover is waterafstotend en winddicht.
  49,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Balance Reiswieg

  De Stokke® Xplory® V6 Balance Reiswieg biedt jouw pasgeboren kindje in de eerste maanden veiligheid en comfort. De reiswieg ventileert uitstekend en wordt geleverd met een extra lang en ademend matras.
  269,-
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen Snack Tray

  De Stokke® Kinderwagen Snack Tray is een handige accessoire voor de Stokke® Xplory® en Stokke® Trailz™ kinderwagen. Dankzij de Snack Tray heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten, drinken en speelgoed.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® Baby Autostoeltje

  Een Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® Baby Autostoeltje is ideaal wanneer je in het bezit bent van een Stokke® kinderwagen. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg en is praktisch in gebruik.
  249,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 / Trailz™ Muggennet

  Het Stokke® Xplory® V6 / Trailz™ Muggennet is een handige accessoire voor de Xplory® V6 en Trailz™ kinderwagen. Het muggennet heeft een rits aan de voorzijde en wordt geleverd inclusief een opbergtasje.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 / Trailz™ Regenkap

  De Stokke® Xplory® V6 / Trailz™ Regenkap is gemaakt van sneldrogend en ademend materiaal en kan ingevouwen worden bevestigd aan het frame van je kinderwagen zodat je de regenkap altijd bij de hand hebt.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje

  Met het Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Xplory® V6 kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  95,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® Zomer Kit Grey Lemon Stripes

  Zomer Kit voor de Stokke® Xplory® kinderwagen. De zomer kit heeft een vrolijke print en is super handig op zomerse dagen.
  192,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® Balance Voetenzak

  De Stokke® Xplory® Balance Voetenzak is een aanvulling op de Stokke® Xplory® Balance Kinderwagen. De voetenzak is heerlijk warm voor je kindje en is bekleed met een zachte, polyester voering.
  129,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® Balance Luiertas

  De Stokke® Xplory® Balance Luiertas is te gebruiken als schoudertas en rugzak. Perfect voor iedere situatie! De tas is handig in gebruik en is voorzien van een verschoningsmatje en een afneembare fopspeenetui.
  154,-
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2