Dubatti shop

Silver Cross Coast kinderwagen

Op deze pagina vind je de Silver Cross Coast kinderwagen. Zoals je kunt zien op deze pagina is de kinderwagen in diverse varianten te bestellen, bijvoorbeeld ook als duowagen of als tweelingwagen. Wil je meer weten over de Silver Cross Coast kinderwagen? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving of bekijk de video.

Lees meer...

Een zeer complete kinderwagen

De Silver Cross Coast wordt standaard geleverd inclusief een reiswieg voor pasgeboren baby's. Zo kun je de kinderwagen al direct vanaf de geboorte van je kindje gaan gebruiken. De Silver Cross Coast wordt geleverd met regenhoezen en muskietennetten voor zowel de reiswieg als het zitje van de kinderwagen.

Silver Cross Coast online bestellen

De Silver Cross Coast is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Coast Kinderwagen 2-in-1

  In de Silver Cross Coast Kinderwagen 2-in-1 kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, regenhoes en muskietennet en kan eenvoudig worden uitgebreid tot praktische duowagen.

  1.049,-

  999,-

 • Quick view

  Silver Cross Coast Duowagen 6 Mnd

  In de Silver Cross Coast Duowagen 6 Mnd Limestone kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, 2 zitjes, regenhoes en muskietennet en kan ook als mono kinderwagen gebruikt worden.
  1.374,-
2 Resultaten