Silver Cross Wave Kinderwagen

Vervoer je kindje in stijl en kies voor een Silver Cross Wave kinderwagen. Het mooie, Britse design van deze wagen straalt luxe uit. De Silver Cross Wave kinderwagen verstel je gemakkelijk naar jouw wensen. Je kunt de kinderwagen maar liefst op 16 verschillende manieren gebruiken.

Lees meer...

De Silver Cross Wave kinderwagen is comfortabel

Het zitje en de reiswieg van de Silver Cross kinderwagen voelen heel comfortabel aan voor je kindje. Onder de ruime zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de UV-straling van de zon. De Ultraviolet Protection Factor van deze zonnekap is 50+.

De Silver Cross Wave kinderwagen is uit te breiden tot duowagen

De Silver Cross Wave kinderwagen is uit te breiden met een extra zitje voor een tweede kind. Dat is ideaal als er later een broertje of zusje bijkomt. Het is ook mogelijk om twee autostoeltjes op het frame te plaatsen. Dit kan met behulp van speciale adapters.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Silver Cross Wave Pram 2-in-1 Kinderwagen

    De Silver Cross Wave Pram 2-in-1 Kinderwagen wordt geleverd met veel handige accessoires. Bovendien is deze complete en stijlvolle kinderwagen heel gemakkelijk uit te breiden tot duowagen. Ideaal bij gezinsuitbreiding!
    1.349,-
1 Resultaten