Stokke® Crusi

kinderwagen

 

Nieuwste, multifunctionele kinderwagen van Stokke®...!

De Crusi is de nieuwste kinderwagen van het Noorse merk Stokke®. De kinderwagen beschikt over diverse handige eigenschappen zoals een omkeerbaar zitje, boodschappenmand, ergonomische zitting, compatibel met reiswieg en autostoeltje en nog veel meer. Het allermooiste is dat je een tweede zitje onder de Crusi kunt monteren zodat je van de wandelwagen een echte duo kinderwagen kunt maken.

 

 

Profiteer!

Nu een gratis Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 39,95 in kleur naar keuze bij aankoop van deze complete kinderwagen. meer info...

Laagste prijsgarantie!
Ons team van prijsmeters controleert elke dag de prijzen van babywinkels door heel Nederland

Stokke Crusi kinderwagen

 

De kinderwagen Stokke Crusi bestuur je heel soepel. Je loopt heel comfortabel achter de wagen. Bovendien ligt je kindje heel fijn op het zachte materiaal in de ruime wieg. Met de Stokke Crusi heb je veel keuzemogelijkheden. Na de geboorte van je tweede kindje maak je van de Crusi een duowagen.

 

Onderweg contact met je kindje

De Stokke Crusi is er helemaal opgemaakt om de band tussen jou en je kindje nog hechter te maken. Zet je het zitje tegen de rijrichting in op het frame, dan kijkt je kindje jouw kant op. Jullie houden voortdurend contact. Samen hebben jullie de grootste lol. Dankzij de hoge stoelpositie, hoef je ook niet ver te bukken om je kindje aandacht te geven.

 

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de zwenkwielen neem je elk bochtje met gemak. Rijd je lange tijd rechtdoor, zet dan de zwenkwielen vast. In de ruime boodschappenmand kun je heel wat spulletjes kwijt. De Crusi is licht van gewicht en daarnaast ook heel gemakkelijk in te klappen. Dat maakt de wagen heel geschikt om mee te nemen op reis of naar vrienden.

 

Bekijk de instructievideo van de Stokke Crusi: