Chicco Trio Best Friend kinderwagen

De handige Chicco Trio Best Friend kinderwagen wordt geleverd als een compleet pakket met een kinderwagen, reiswieg en autostoel. Met deze veelzijdige kinderwagen kun je je kindje in allerlei situaties veilig vervoeren. Direct vanaf de geboorte kun je zowel de reiswieg als de autostoel op het frame van de Chicco kinderwagen gebruiken. Wanneer de reiswieg te klein wordt en je kindje kan zitten kun je de reiswieg inruilen voor het zitgedeelte. Na ongeveer een jaar zal je kindje ook de meegeleverde groep 0 autostoel ontgroeien. Het zitgedeelte van de Chicco Trio Best Friend kinderwagen kun je gebruiken totdat je kindje 3 jaar is.

Lees meer...

Chicco Trio Best Friend kinderwagen voor gebruik in de stad

De Chicco Trio Best Friend kinderwagen is uitgevoerd met wat kleinere wielen waardoor deze erg wendbaar is. Ideaal voor gebruik in de stad! Deze Chicco kinderwagen is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. In veel gevallen is de kinderwagen uit voorraad leverbaar en kan deze de volgende dag al bij jou thuis geleverd worden.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Chicco Trio Best Friend Kinderwagen

    De Chicco Trio Best Friend Kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een autostoel die ook op het frame bevestigd kunnen worden. Zo kun je je kindje al vanaf dag 1 veilig en comfortabel vervoeren.
    529,-
1 Resultaten