Kinderwagens, direct de laagste prijs!

 

Welke kinderwagen past bij jou. Babypark heeft de grootste collectie kinderwagens van alle bekende merken direct uit voorraad leverbaar.
Ook prijs, design en budget moeten overeenkomen met je wensen. Deze elementen spelen een belangrijke rol bij de keuze van je kinderwagen.
Heb je vragen of wil je het product testen, bezoek dan één van de Babypark megastores bij jou in de buurt, of bestel het product direct online.

 

Laagste prijsgarantie!
Ons team van prijsmeters controleert elke dag de prijzen van babywinkels door heel Nederland
Snelle Levering
Artikel op voorraad en voor 20.00 uur besteld en betaald? De volgende werkdag in huis!
9 Megastores door heel Nederland
Wil je het artikel liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in 1 van onze 9 megastores!

Kinderwagen

 

Hoe ziet jouw ideale kinderwagen eruit? En wat kan die? Gebruik je de wagen vooral in de stad, dan is het gemakkelijk als deze licht van gewicht is en soepel bochtje om, stoepje af kan rijden. Zwenkwielen zijn dan ideaal. Reis je regelmatig met het openbaar vervoer, dan heb je veel gemak van een kinderwagen die je met één hand opvouwt tot een klein pakketje dat rechtop blijft staan.

 

All-terrain wagens
Ben je een echte avonturier en wandel je met de kleine niet alleen in de stad, maar ook over het strand en over slikkerige bospaadjes? Neem dan een all-terrain wagen zoals de Bugaboo Cameleon, Joolz Day, Easywalker of Mountain Buggy. Deze zijn ook geschikt voor oneffen terrein.

 

Praktische functies
Neem je de kinderwagen vaak met de auto mee, kijk dan of deze in de kofferbak van de auto past. Verschillen jij en je partner heel erg van lengte en willen jullie allebei comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen? Dan is een verstelbare duwstang handig. Heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies!