Bugaboo Ant

De Bugaboo Ant is een zeer compacte kinderwagen. Dankzij de doorlopende duwbeugel en de vering is de kinderwagen met één hand super licht bestuurbaar. De kleine wielen maken de Bugaboo Ant uitzonderlijk wendbaar. Perfect voor in de stad of het openbaar vervoer!

Lees meer...

Comfort

Het zitje van de Bugaboo Ant wordt geleverd met een grote zonnekap die je kindje beschermt tegen felle zonnestralen. Het zitje kan zowel naar je toe als van je af gebruikt worden en heeft een in hoogte verstelbare rugleuning zodat het zitje met je kindje mee kan groeien. Wanneer je het zitje naar je toe gericht gebruikt kan je kindje kiezen uit 3 posities (actief, relaxed en slapen) en wanneer je het zitje voorwaarts gericht plaatst zijn er 2 posities (actief en relaxed) mogelijk.

Gebruiksgemak

Uniek aan de Bugaboo Ant is de manier waarop de kinderwagen in elkaar klapt. Je kunt de ingeklapte buggy als een zeer compacte trolley achter je aan trekken. Wanneer je de duwbeugel ook inklapt blijft er een zeer compact pakket over. De kinderwagen kan met zitgedeelte ingeklapt worden. Ook als de kinderwagen ingevouwen is kun je nog steeds bij de spullen die je opgeborgen hebt in de bagagemand.!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Ant Kinderwagen Mix and Match

  De Bugaboo Ant Kinderwagen is uitzonderlijk compact en is daardoor de ideale reisgenoot van jou en je kindje. Ingeklapt kun je de kinderwagen zelfs als een trolley achter je aan laten rollen.
  499,-
 • Quick view

  Bugaboo Ant Transporttas

  De Bugaboo Ant Transporttas is een gebruiksvriendelijke transporttas voor jouw Bugaboo Ant. De tas kan zelfstandig staan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de tas compact opvouwbaar.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Organizer Black

  De Bugaboo Ant Organizer Black is een eenvoudige reistas die je gemakkelijk kan bevestigen aan de duwbeugel van je Bugaboo Antkinderwagen. Dankzij het handige ontwerp van de organizer neem je je spulletjes gemakkelijk mee.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Ant Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Ant kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Regenscherm Black

  Met het Bugaboo Ant Regenscherm Black wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het regenscherm past perfect op de Bugaboo Ant en heb je in enkele seconden bevestigd.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Style Set

  De Bugaboo Ant Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Ant Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 4 onderdelen van de Bugaboo Ant.
  140,-
 • Quick view

  Bugaboo Ant Voetenzak

  Met de Bugaboo Ant Voetenzak maak je jouw Bugaboo Ant kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  109,95
7 Resultaten