Mutsy i2 Farmer

De Mutsy i2 Farmer is een hele praktische kinderwagen waar je veel plezier aan zult beleven. Verder is de Mutsy i2 Farmer ook heel comfortabel. Hieronder lees je meer over allerlei praktische eigenschappen van de i2 Farmer kinderwagen. Lees meer...

Comfortabel, ergonomisch zitje van de Mutsy i2 Farmer

De rugleuning van de Mutsy i2 Farmer is verstelbaar. Hierdoor hoeft je kindje niet steeds in dezelfde houding te zitten, want heel gezond is. Kleine kinderen mogen immers niet te lang in dezelfde houding zitten. Heb je de leuning volledig horizontaal gezet, dan is het goed om de zonnekap volledig uit te schuiven, zodat je kindje ook nú goed beschut is tegen de zon.

Soepel rijden met de Mutsy i2 Farmer

Dankzij de geïntegreerde voorwielvering rijd je met de Mutsy i2 Farmer extra comfortabel over hobbelige wegen. Dankzij de voorwielophanging blijft de wagen heel stabiel en is deze heel prettig te besturen. De Mutsy i2 Farmer kinderwagen bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen de kinderwagen bij je thuis. Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy I2 Farmer Luiertas

  Met de Mutsy I2 Farmer Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Farmer Parasol

  De Mutsy I2 Farmer Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy I2 kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Adapter Safe2Go

  De Mutsy I2 adapterset voor het Safe2go baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  29,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Autostoel Adapters

  De Mutsy I2 adapterset voor het Maxi-Cosi baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  39,95
11 Resultaten