Mutsy I2 Heritage

In de Mutsy I2 Heritage geniet je kindje van een groot comfort. Rijd je over hobbelig terrein, dan heeft je kindje daar niet heel veel last van, dankzij de geïntegreerde voorwielvering. Daarnaast is deze kinderwagen heel gebruiksvriendelijk. Het verstellen, het plaatsen en het opvouwen … alles gaat even soepel. De Mutsy I2 Heritage is verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Lees meer...

De luxe zitting van de Mutsy I2 Heritage

De zitting is op twee manieren op het frame te plaatsen: voorwaarts of achterwaarts. Plaats je het zitje achterwaarts op het frame, dan kun je onderweg oogcontact houden met je kindje. De rugleuning van de zitting is in meerdere posities verstelbaar, waaronder volledig horizontaal. De grote, verstelbare kap beschermt je kindje optimaal tegen de zon.

Handig opvouwsysteem

Verder is de Mutsy I2 Heritage heel gemakkelijk en compact opvouwbaar, mét zitting en kap. Het fold-lock systeem zorgt ervoor dat de Mutsy I2 Heritage goed opgevouwen blijft zitten. Je kiest zelf of je de wielen eraf haalt of eraan laat. In ieder geval zijn de wielen er in een handomdraai weer op te zetten. Het gaat allemaal even soepel en gemakkelijk!Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Black

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  769,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Black Brown

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Black Brown is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  889,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Dark Grey

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  829,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Green Blue

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Green Blue is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  759,20
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Silver

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  829,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Voetenzak

  In de Mutsy I2 Heritage Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy I2 kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Luiertas

  Met de Mutsy I2 Heritage Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Parasol

  De Mutsy I2 Heritage Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy I2 kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Luchtbandenset

  De Mutsy I2 Luchtbandenset is een extra accessoire bij de Mutsy I2 kinderwagen. Vooral op de ruige terreinen rijdt de kinderwagen soepel en comfortabel . De set is een must-have voor deze kinderwagen.
  59,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Bekerhouder

  De Mutsy I2 Bekerhouder is een handig accessoire voor je kinderwagen. De bekerhouder is makkelijk te monteren aan je kinderwagen en zo is het flesje van je kindje altijd binnen handbereik.
  14,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Zonnescherm Voor Reiswieg

  Dit Mutsy I2 Zonnescherm is geschikt voor de reiswieg van de Mutsy I2 kinderwagen. Het zonnescherm is makkelijk te bevestigen en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen en zomerse, hoge temperaturen.
  24,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Afdekzeil

  Het Mutsy I2 Heritage Afdekzeil is geschikt voor het zitgedeelte van de Mutsy I2 Heritage Kinderwagen. Het afdekzeil is eenvoudig te bevestigen, zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  42,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Afdekzeil

  Het Mutsy I2 Pure Afdekzeil is geschikt voor het zitgedeelte van de Mutsy I2 Pure Kinderwagen. Het afdekzeil is eenvoudig te bevestigen, zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  42,95

 • Quick view

  Mutsy I2 Adapter Safe2Go

  De Mutsy I2 adapterset voor het Safe2go baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  29,95
 • Quick view

  Mutsy I2 UV Scherm

  Het UV scherm voor de Mutsy I2 kinderwagen biedt optimale bescherming en verkoeling in de warme periodes van het jaar.
  34,95
19 Resultaten