Nuna, Nuna Oxford

Maclaren kinderwagens

Naast de bekende Maclaren buggy's vind je bij Babypark ook Maclaren kinderwagens. De kinderwagens van het merk Maclaren zijn hieronder te vinden. Een kinderwagen is steviger, stabieler en comfortabeler dan een buggy. Een kinderwagen is geschikt voor dagelijks gebruik en rolt soepel over de straat. Met een Maclaren kinderwagen zijn krappe bochtjes of stoepranden geen probleem, deze flexibiele kinderwagen stuur je soepel in iedere gewenste richting. Lees de productbeschrijving van de Maclaren kinderwagen voor meer gedetailleerde productinformatie.

Lees meer...

Complete collectie Maclaren kinderwagens

Ben je overtuigd van de Maclaren kinderwagen? Bestel de kinderwagen dan eenvoudig online via onze webshop. Vergeet niet om er ook direct handige autostoel adapters bij te bestellen. Met deze adapters kun je in één eenvoudige beweging het baby autostoeltje op het frame van de Maclaren kinderwagen bevestigen. Ideaal wanneer je kindje in de auto in slaap gevallen is, je hoeft je kindje niet wakker te maken om je trip te vervolgen. Met de Maclaren kinderwagen ben je er helemaal klaar voor om nieuwe avonturen met je kindje te gaan beleven!

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maclaren Daytripper Kinderwagen Black Herringbone

    De Maclaren Daytripper Kinderwagen Black Herringbone is een praktische kinderwagen. De kinderwagen heeft een omkeerbaar zitje en wordt geleverd met diverse accessoires zoals winterbescherming, seat liner en regenhoes.

    500,-

    323,58

1 Resultaten