Cybex, kinderwagen

Qtus kinderwagens

Vervoer je kindje in een stijlvolle en praktische Qtus kinderwagen. Op deze pagina vind je alle Qtus kinderwagens, zodat je in één oogopslag ziet uit welke opties je kunt kiezen. Onze kinderwagens van Qtus zijn verkrijgbaar in verschillende tijdloze kleuren. Wil je graag een Qtus duowagen? Ook dat is mogelijk. Onze Qtus duowagens zijn meestal bedoeld voor twee kinderen vanaf de geboorte tot maximaal 15 kg.

Lees meer...

De Duet Pro, een multifunctionele Qtus kinderwagen

Een hele praktische Qtus kinderwagen is de Duet Pro. Deze Qtus duowagen is ook te verstellen tot een kinderwagen voor één kind. Ook is het mogelijk om de Duet pro als monowagen aan te schaffen. Eventueel breid je deze dan uit met een tweede zitje, een reiswieg of een autostoeltje. De Qtus Duet Pro heeft een verstelbare zitting en voetensteun. De zitting is omkeerbaar en daarnaast te verstellen in drie verschillende posities. Deze kinderwagen van Qtus is lichtgewicht en heeft een stevig frame. Op zowel de voorwielen als de achterwielen zit vering voor een extra comfortabele rit.

Over Qtus

Qtus kinderwagens zijn beïnvloed door de Duitse Bauhaus-stijl van kunstenaars en architecten, begin 20e eeuw. Gebruiksvoorwerpen in de Bauhaus-stijl vielen op door functionaliteit en het gegeven dat ze tijdloos waren. De vormen moesten zoveel mogelijk zuiver zijn. Er werd zo min mogelijk versiering aan toegevoegd. Voor de uitstraling van gebruiksvoorwerpen was niet zozeer de decoratie belangrijk, maar vooral het gebruikte materiaal. Ook de ontwerpers van Qtus kinderwagens streven naar een zo groot mogelijk gebruiksgemak, functionaliteit en comfort. De Qtus kinderwagens zijn ontwikkeld in een sector-overschrijdende samenwerking met wereldberoemde kunstenaars en ontwerpers. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog een stijlvolle en praktische kinderwagen van Qtus online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelde kinderwagen zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Qtus DuetPro Kinderwagen Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Kinderwagen Black - Full Black groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele kinderwagen is uit te breiden met een reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.

  630,-

  567,-

 • Quick view

  Qtus DuetPro Kinderwagen 2-in-1 Alu

  De Qtus DuetPro Kinderwagen 2-in-1 Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele 2-in-1 kinderwagen is uit te breiden met een tweede reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.

  750,-

  675,-

 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  Qtus DuetPro Kinderwagen Alu

  De Qtus DuetPro Kinderwagen Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele en stevige kinderwagen is uit te breiden met een reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.

  600,-

  458,24

 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Black - Full Black groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. Wordt geleverd met reiswieg en comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.

  795,-

  715,50

 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De duowagen wordt geleverd met 2 comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.

  750,-

  675,-

 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Black - Full Black is geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte en wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 comfortabele zitjes. De kinderwagen beschikt over vering op alle wielen voor meer comfort.

  1.125,-

  1.012,50

 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Black - Full Black is geschikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden en wordt geleverd met twee zitjes en stoel adapterset. Ook te gebruiken als enkele kinderwagen.

  795,-

  715,50

 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu is geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte en wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 comfortabele zitjes. De kinderwagen beschikt over vering op alle wielen voor meer comfort.

  1.050,-

  945,-

 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Alu is geschikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden en wordt geleverd met reiswieg en comfortabel zitje. Ook te gebruiken als enkele kinderwagen.

  750,-

  675,-

 • Quick view

  Qtus DuetPro Kinderwagen 2-in-1 Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Kinderwagen 2-in-1 Black - Full Black groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele 2-in-1 kinderwagen is uit te breiden met een tweede reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.

  795,-

  715,50

10 Resultaten
Trustpilot