easywalker, easywalker harvey, kinderwagen easywalker

Bugaboo Donkey² kinderwagen

Als je op zoek bent naar een veelzijdige kinderwagen die je altijd kunt aanpassen aan jouw wensen van het moment, dan is de Bugaboo Donkey² echt iets voor jou! Dankzij de apart verkrijgbare duo uitbreidingsset kan je van de Bugaboo Donkey² Mono met een paar klikken een duo kinderwagen maken. In de duo kinderwagen kunnen twee kinderen naast elkaar zitten, zonder dat je kinderwagen daar groot en lomp van wordt. Toch is de Bugaboo Donkey² met een breedte van slechts 60 cm even smal als een monokinderwagen en past door iedere deur. Kortom: de Bugaboo Donkey² is perfect voor groeiende gezinnen!

Lees meer...

Ontdek de vele mogelijkheden van de Bugaboo Donkey²

De vernieuwde tweeling kinderwagen van Bugaboo biedt een reeks aan mogelijkheden. In de uitgebreide productbeschrijving van de Bugaboo Donkey² kinderwagen kun je hier meer over lezen. Ook kun je de handige uitlegvideo op deze pagina bekijken. Hierin geeft één van onze productspecialisten een gedetailleerde uitleg over de Bugaboo Donkey². De kinderwagen is overigens ook te bezichtigen en uit te proberen in al onze megestores. Van harte welkom!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Limited edition
  Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral Taupe

  De Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral Taupe is geschikt voor verschillende terreinen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.
  1.269,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Alu / Blue Melange / Hemelsblauw

  Met de Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Blue Melange - Hemelsblauw kun je elke uitdaging aan. Of het nu in de stad of in het bos is. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je comfortabel kunt wandelen.
  1.229,-
 • De nieuwe
  Easywalker Harvey 3
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1

  De Bugaboo Donkey 2 Mono Kinderwagen Zwart 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. De Mineral edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.
  1.329,-
3 Resultaten