Silver Cross Balmoral Kinderwagen

Wie wil er nu niet gezien worden met de Silver Cross Balmoral? Deze vintage kinderwagen ziet er schitterend uit met z’n grote, glanzende wielen en luxueuze reiswieg. De Silver Cross Balmoral wordt op traditionele wijze met de hand gemaakt door ambachtslieden in Yorkshire. Kortom, met zo’n kinderwagen wil je gezien worden!

Lees meer...

Prachtige details

De Silver Cross Balmoral straalt één en al vakmanschap en kwaliteit uit. Prachtig is de duwstang die is afgewerkt met hoogglans wit en Silver Cross logo. De kinderwagen heeft gepolijste chromen behuizing. Bij de aankoop van de Silver Cross Balmoral krijg je het Certificaat van Echtheid, dat is ondertekend door Alan Halsall, voorzitter van Silver Cross.

Comfort

De chassis, oftewel het onderstel van de Silver Cross Balmoral, heeft een unieke c-veer. Dit zorgt voor extra comfort voor je kindje. Ook de uitgebreide katoenen voering in de binnenkant en het zachte matrasje geven je kindje veel comfort.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Balmoral is het neusje van de zalm op het gebied van klassieke kinderwagens. De kinderwagen is comfortabel dankzij het c-veer chassis en een lust voor het oog door de hand gestikte details.
  2.399,-
 • Quick view

  Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen is een bijzondere klassieke kinderwagen. De kinderwagen is handgemaakt in Yorkshire en biedt zowel de passagier als de bestuurder comfort door het unieke c-veer chassis.
  2.599,-
2 Resultaten