Nuna, Nuna Oxford

Silver Cross Surf Aston Martin Edition Kinderwagen

 

De Silver Cross Surf Aston Martin Edition is een prachtige, chique kinderwagen. Van deze kinderwagen zijn slechts zeshonderd exemplaren op de markt gebracht. Wat maakt de Silver Cross Surf Aston Martin Edition zo bijzonder?

Lees meer...

 

Het beste van twee merken

Silver Cross en Aston Martin hebben altijd allure uitgestraald. Beide merken sloegen de handen inéén voor de Silver Cross Surf Aston Martin. Deze wagen brengt het beste van beide merken samen. Het design, het materiaal … het is allemaal het neusje van de zalm.

 

Speciale details

Bij de wagen hoort een babydeken van echt kasjmir, wol die is gemaakt van de kasjmirgeit. De wol heeft een soepel, zachte vezel. Op diverse plaatsen op de wagen kom je een logo van Aston Martin tegen. Veel onderdelen van de wagen zijn volledig met de hand gemaakt door kundige handwerkers. Wacht niet langer, en bestel de Silver Cross Aston Martin Edition online via onze webshop!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Limited edition
    Quick view

    Silver Cross Surf Kinderwagen 2-in-1 Aston Martin Edition

    In de Silver Cross Surf Aston Martin Edition kun jij je kindje in stijl vervoeren. De handgemaakte kinderwagen beschikt over exclusieve details en is perfect afgewerkt. Met deze kinderwagen heb je beslist iets unieks!
    3.999,-
1 Resultaten