Lascal

Lascal verkoopt balustradekits met adapters voor de bevestiging van Kiddy Guard Avant veiligheidshekjes aan balustrades in de kleur wit of zwart. Maar ook Buggy Boards en connector kits. Bekijk ons actuele aanbod Lascal artikelen. Ook andere topmerken hebben een assortiment van kwaliteitsartikelen hier in de webwinkel. Bekijk ook deze exclusieve collecties kinderartikelen hier op Babypark.

Lees meer...

Lascal veiligheidsartikelen in de online shop

Lascal verkoopt ondermeer onderdelen en hulpmiddelen voor kinderartikelen zoals balustradekits met adapters voor veiligheidshekjes met rolsystemen. Dit topmerk maakt kwalitatieve producten van hoogwaardige materialen. Op Babypark hier zijn vele topmerken vertegenwoordigd met geweldige modieuze kinderartikelen die een aanwinst zijn voor de kinderkamer. Op Babypark kun je dag en nacht een bestelling plaatsen. Dus niets hoeft je ervan af te houden om de balustradekit van Lascal te kopen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Lascal Buggyboard Maxi Meerijdplankje Zwart

  Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei. De BuggyBoard Maxi™ past op verschillende buggy`s en is zeer praktisch.
  79,95
 • Quick view

  Lascal M1 Draagzak

  De Lascal M1 Draagzak is geschikt voor dragen in 3 verschillende posities op je buik of rug. De draagzak is gemaakt van driedimensionale, ademende stof die zacht aanvoelt voor jou en je kindje.
  159,-
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  89,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Accent Traphekje

  De Lascal KiddyGuard Accent Traphekje is geschikt voor openingen van maximaal 100 cm. Het traphekje rolt op als je hem niet gebruikt en "verdwijnt" daardoor uit het zicht. Ideaal als je weinig ruimte hebt!

  129,-

  99,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Traphekje

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.
  119,-
 • Quick view

  Lascal M1 Buggy

  De Lascal M1 Buggy is geschikt voor kinderen tot 22 kg en heeft de mogelijkheid om een meerijdplankje achter de buggy te bevestigen. De vele verstelopties voor de handvaten maken de buggy extra praktisch.
  399,95
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Balustradekit Black

  Balustradekit bestaande uit 2 adapters. De Balustradekit laat toe om KiddyGuard Avant te bevestigen aan balustrades.
  29,95
7 Resultaten