Lascal

Lascal verkoopt balustradekits met adapters voor de bevestiging van Kiddy Guard Avant veiligheidshekjes aan balustrades in de kleur wit of zwart. Maar ook Buggy Boards en connector kits. Bekijk ons actuele aanbod Lascal artikelen. Ook andere topmerken hebben een assortiment van kwaliteitsartikelen hier in de webwinkel. Bekijk ook deze exclusieve collecties kinderartikelen hier op Babypark.

Lees meer...

Lascal veiligheidsartikelen in de online shop

Lascal verkoopt ondermeer onderdelen en hulpmiddelen voor kinderartikelen zoals balustradekits met adapters voor veiligheidshekjes met rolsystemen. Dit topmerk maakt kwalitatieve producten van hoogwaardige materialen. Op Babypark hier zijn vele topmerken vertegenwoordigd met geweldige modieuze kinderartikelen die een aanwinst zijn voor de kinderkamer. Op Babypark kun je dag en nacht een bestelling plaatsen. Dus niets hoeft je ervan af te houden om de balustradekit van Lascal te kopen.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Lascal Buggyboard Maxi Meerijdplankje Zwart

  Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei. De BuggyBoard Maxi™ past op verschillende buggy`s en is zeer praktisch.

  79,95

  67,96

 • Quick view

  Lascal BuggyBoard Zitje Grijs

  Het Lascal BuggyBoard Zitje Grijs is gemakkelijk te bevestigen op de Lascal BuggyBoard Maxi-modellen van 2011. Door het zitje op de meerijdplank te bevestigen kan je kindje heerlijk zitten tijdens de wandeling.

  59,95

  52,90

 • Quick view

  Lascal Universele Connector Kit

  De Lascal Universele Connector Kit is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens en buggy's te monteren. Zo kan je de BuggyBoard bevestigen zonder de connectoren te verwijderen.
  29,95
 • Quick view

  Lascal Muur Installatie Kit White

  De Lascal Muur Installatie Kit White is een perfecte uitkomst wanneer je een traphekje of sluitstrip op de muur wilt monteren. De kit is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Assure, Accent en Avant traphekjes.
  19,95
 • Quick view

  Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

  De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
  14,95
 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Sluitstrip

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Sluitstrip is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om de sluitstrip op te sluiten. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
  29,95
 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om het traphekje aan te bevestigen. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
  24,95
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  89,90

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Wit

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.

  165,-

  125,-

9 Resultaten
Trustpilot