Lascal

Lascal verkoopt balustradekits met adapters voor de bevestiging van Kiddy Guard Avant veiligheidshekjes aan balustrades in de kleur wit of zwart. Maar ook Buggy Boards en connector kits. Bekijk ons actuele aanbod Lascal artikelen. Ook andere topmerken hebben een assortiment van kwaliteitsartikelen hier in de webwinkel. Bekijk ook deze exclusieve collecties kinderartikelen hier op Babypark.

Lees meer...

Lascal veiligheidsartikelen in de online shop

Lascal verkoopt ondermeer onderdelen en hulpmiddelen voor kinderartikelen zoals balustradekits met adapters voor veiligheidshekjes met rolsystemen. Dit topmerk maakt kwalitatieve producten van hoogwaardige materialen. Op Babypark hier zijn vele topmerken vertegenwoordigd met geweldige modieuze kinderartikelen die een aanwinst zijn voor de kinderkamer. Op Babypark kun je dag en nacht een bestelling plaatsen. Dus niets hoeft je ervan af te houden om de balustradekit van Lascal te kopen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om het traphekje aan te bevestigen. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
  24,95
 • Quick view

  Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

  De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
  14,95
2 Resultaten
Trustpilot