Bobux

Bobux ontwerpt de leukste kinderschoentjes en slofjes, passend voor elke leeftijd. Je trekt de schoentjes met een gerust hart bij je kindje aan. Bobux schoentjes zijn ergonomisch verantwoord en van goede kwaliteit. Kortom, de schoentjes die je kindje nodig heeft!

Lees meer...

Gezond voor je kindje

Één kenmerk van Bobux schoentjes is essentieel: ze zijn heel gezond voor je kindje. Bobux houdt telkens weer rekening met de veranderde vorm van de voetjes. De schoentjes geven de juiste ondersteuning. Kinderen zijn nog volop in de groei . Schoentjes mogen de groei niet schaden of belemmeren.

Stoer en stijlvol

Bobux heeft ook gevoel voor stijl. De schoentjes zien er heel leuk en schattig uit. Soms zijn het grote-mensen-schoentjes in het klein. Bij kleine mannetjes staan de sportieve schoentjes lekker stoer. Sommige slofjes zijn versierd met figuurtjes als bijtjes, sterretjes en hartjes. Kies het beste voor je kindje en schaf verantwoorde Bobux schoentjes aan via deze pagina.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Cherry Blossom

  De Bobux Soft Soles Slofjes Cherry Blossom zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Loafer Slofjes

  De Bobux Loafer Slofjes zijn een echte musthave! Doordat de slofjes aan de bovenkant gemaakt zijn van leer zijn ze flexibel waardoor je kindje zich op een natuurlijke manier kan bewegen.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Demi Blossom Slofjes

  De Bobux Soft Soles Demi Blossom Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Transport Soft Soles Slofjes Shark

  De Bobux Transport Soft Soles Slofjes Shark zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De schoentjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder. Verder zijn de schoentjes geschikt vanaf de geboorte.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Navy

  De Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Navy zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Habitat Forest

  De Bobux Soft Soles Slofjes Habitat Forest zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Classic Grey

  De Bobux Soft Soles Slofjes Classic Grey zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Caramel

  De Bobux Soft Soles Jack & Jill Slofjes Caramel zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Balloons Sky Slofjes

  De Bobux Soft Soles Balloons Sky Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Slofjes Soft Sole Classic Roze Mt. M

  Ademende slofjes met een perfecte pasvorm. De slofjes zijn vrij van schadelijke stoffen!
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes Snowflakes

  De Bobux Soft Soles Slofjes Snowflakes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Slofjes Soft Sole Classic Roze Mt. S

  Ademende slofjes met een perfecte pasvorm. De slofjes zijn vrij van schadelijke stoffen!

  33,-

  32,95

 • Quick view

  Bobux Soft Soles Slofjes T-bar Silver

  De Bobux Soft Soles Slofjes T-bar Silver zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Sweet Heart Soft Soles Roos Mt L

  De Bobux Sweet Heart Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Soft Soles White Daisy Slofjes

  De Bobux Soft Soles White Daisy Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes

  De Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  32,95
 • Quick view

  Bobux Jodphur Boot Soft Soles Slofjes

  De Bobux Jodphur Boot Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Dandelion Soft Soles Slofjes

  De Bobux Dandelion Soft Soles zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De schoentjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de schoentjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Sport Shoe Soft Sales Tan

  De Bobux Sport Shoe Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Grass Slofjes

  De Bobux Grass Slofjes zijn een echte musthave! Doordat de slofjes gemaakt zijn van leer zijn de slofjes flexibel waardoor je kindje zich op een natuurlijke manier kan bewegen.
  33,-
 • Quick view

  Bobux White Bow Soft Soles Slofjes

  De Bobux White Bow Soft Soles Slofjes zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De slofjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door het elastische materiaal. Verder zijn de slofjes geschikt vanaf de geboorte.
  33,-
 • Quick view

  Bobux Zooltjes Mt S

  Heerlijk warm, zacht en comfortabel dat zijn de Bobux Zooltjes ideaal dus voor in de wintermaanden als je kindje koude voetjes krijgt!
  8,50
22 Resultaten