Bobux

Bobux ontwerpt de leukste kinderschoentjes en slofjes, passend voor elke leeftijd. Je trekt de schoentjes met een gerust hart bij je kindje aan. Bobux schoentjes zijn ergonomisch verantwoord en van goede kwaliteit. Kortom, de schoentjes die je kindje nodig heeft!

Lees meer...

Gezond voor je kindje

Één kenmerk van Bobux schoentjes is essentieel: ze zijn heel gezond voor je kindje. Bobux houdt telkens weer rekening met de veranderde vorm van de voetjes. De schoentjes geven de juiste ondersteuning. Kinderen zijn nog volop in de groei . Schoentjes mogen de groei niet schaden of belemmeren.

Stoer en stijlvol

Bobux heeft ook gevoel voor stijl. De schoentjes zien er heel leuk en schattig uit. Soms zijn het grote-mensen-schoentjes in het klein. Bij kleine mannetjes staan de sportieve schoentjes lekker stoer. Sommige slofjes zijn versierd met figuurtjes als bijtjes, sterretjes en hartjes. Kies het beste voor je kindje en schaf verantwoorde Bobux schoentjes aan via deze pagina.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bobux Soft Soles Slofjes Woof Gull Grey

    De Bobux Soft Soles Slofjes Woof Gull Grey zijn zacht en voelen comfortabel aan de voetjes van je baby. De trendy slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan en uit te trekken.
    34,-
1 Resultaten