Fabs World

Fabs World shop-in-shop

Kwalitatief hoogwaardige producten met 100% warmte. Alle producten worden eerlijk gemaakt en alles is handgemaakt. Dit zie je terug in de producten. De Fabs World collectie bestaat uit 13 kleurlijnen die in overeenstemming zijn met de huidige interieurtrends.

Fabs World

De leukste babyproducten zijn van Fabs World. Kleurige slaapzakken, schattige tweed knuffels, hippe verzorgingstassen en grappige, gehaakte speenclips laten zien hoe mooi en fantasierijk de wereld kan zijn. Thaise naaisters maakten de producten in een klein atelier in Bangkok. De producten zijn op een eerlijke manier en met de grootste zorg en toewijding gemaakt.

Lees meer...

Uniek en stijlvol

Elk product van Fabs World heeft wel iets bijzonders. Waskussenhoes Maneschijn is bedrukt met de leukste, zwart-witte bloemetjes en zwarte stippen. Geen enkele andere autostoelhoes lijkt op autostoelhoes Droomwereld. De roze kleur en de mooie, witte vogels op de kleurige takken, zien er heel vrolijk uit. Dankzij deze autostoelhoes wil je kind wel een ritje in de auto maken.

Aan alle producten hangt een label met de naam van degene die het product heeft gemaakt. Elk product is dus echt helemaal uniek.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Luiers zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze set bestaat uit 3 stuks.

  8,50

  7,95

 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Het Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Monddoekje is ideaal als je kindje een vieze mond of handjes heeft. Gemaakt van zacht hydrofiel katoen dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.
  3,75
 • Quick view

  Fabs World Shy Panda Hydrofiel Doek Grey 3 Stuks

  De Fabs World Shy Panda Hydrofiel Doek Grey 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  8,95
 • Quick view

  Fabs World Shy Panda Hydrofiel Doek Grey 2 Stuks

  De Fabs World Shy Panda Hydrofiel Doek Grey 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  21,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Borduur Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder dit Fabs World Panda Dreams Borduur ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  18,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder dit Fabs World Panda Dreams wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  12,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Dekbedovertrek 120 x 150 cm

  Het Fabs World Panda Dreams Dekbedovertrek overtrek zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd met sloop.
  33,99
 • Quick view

  Fabs World Shy Panda Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm

  Onder de Fabs World Shy Panda Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Borduur Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder dit Fabs World Panda Dreams Borduur wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Fabs World Shy Panda Wieglaken Grey 75 x 100 cm

  Onder de Fabs World Shy Panda Wieglaken Grey 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het wiegje liggen. Het wieglaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  17,50
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Het Fabs World Panda Dreams Dekbedovertrek overtrek zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd met sloop.
  29,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Waskussenhoes Koraal

  Dit Fabs World Panda Dreams waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht badstof en uitwasbaar in de wasmachine.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Ledikantlaken Koraal 100 x 150 cm

  Onder dit Fabs World Panda Dreams ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  17,50
 • Quick view

  Fabs World Borduur Panda Dreams Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm

  Onder de Fabs World Borduur Panda Dreams Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Fabs World Borduur Panda Dreams Wieglaken Grey 75 x 100 cm

  Onder de Fabs World Borduur Panda Dreams Wieglaken Grey 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het wiegje liggen. Het wieglaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  17,50
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Boxkleed Koraal

  Het Fabs World Boxkleed Panda Dreams past in elke box met standaard afmetingen van 80 x 100 cm. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en kan gebruikt worden als vloerkleed.

  28,95

  24,95

 • Quick view

  Fabs World Canvasdoek You're A Star Jeans Blauw 30 x 30 cm

  Het Fabs World canvasdoek You're A Star jeans blauw 30 x 30 cm is een leuke accessoire voor de kinderkamer. Het doek is gemaakt van canvas en beschikt over een leuke tekst.
  29,95
 • Quick view

  Fabs World Shy Panda Washandje Grey 3 Stuks

  Met de Fabs World Shy Panda Washandje Grey 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,75
18 Resultaten