Fabs World

Fabs World shop-in-shop

Kwalitatief hoogwaardige producten met 100% warmte. Alle producten worden eerlijk gemaakt en alles is handgemaakt. Dit zie je terug in de producten. De Fabs World collectie bestaat uit 13 kleurlijnen die in overeenstemming zijn met de huidige interieurtrends.

Fabs World

De leukste babyproducten zijn van Fabs World. Kleurige slaapzakken, schattige tweed knuffels, hippe verzorgingstassen en grappige, gehaakte speenclips laten zien hoe mooi en fantasierijk de wereld kan zijn. Thaise naaisters maakten de producten in een klein atelier in Bangkok. De producten zijn op een eerlijke manier en met de grootste zorg en toewijding gemaakt.

Lees meer...

Uniek en stijlvol

Elk product van Fabs World heeft wel iets bijzonders. Waskussenhoes Maneschijn is bedrukt met de leukste, zwart-witte bloemetjes en zwarte stippen. Geen enkele andere autostoelhoes lijkt op autostoelhoes Droomwereld. De roze kleur en de mooie, witte vogels op de kleurige takken, zien er heel vrolijk uit. Dankzij deze autostoelhoes wil je kind wel een ritje in de auto maken.

Aan alle producten hangt een label met de naam van degene die het product heeft gemaakt. Elk product is dus echt helemaal uniek.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fabs World Shy Panda Autostoelhoes Groep 0+

    De Fabs World Shy Panda Autostoelhoes Groep 0+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes van Fabs World is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over gordelopeningen.

    19,45

    17,95

1 Resultaten
Trustpilot