Milestone

Met Milestone producten leg je de leukste momenten met je baby vast, zowel voor als na de geboorte. Voor later is dit ontzettend leuk, zowel voor jou als voor je kindje. Met behulp van Milestone kaarten vergeet je de belangrijkste mijlpalen in de ontwikkeling van je kindje nooit meer.

Lees meer...

Voor de geboorte

Begin al tijdens de zwangerschap met het bijhouden van belangrijke momenten in een boekje of op speciale kaartjes. Beschrijf wanneer je het eerste trapje in je buik voelde en hoe beweeglijk je kindje was. Leg ook vast hoe snel jouw buik groeide, bijvoorbeeld door elke maand een foto van je buik te maken en deze in het boek te plakken. Natuurlijk mogen momentopnames van de inrichting van de babykamer ook niet ontbreken.

Na de geboorte

Leg de allereerste momenten na de geboorte van je kindje vast. De eerste keer in bad, de eerste keer dat je kindje lachte of begon te kruipen. Elke nieuwe ontwikkeling is de moeite waard om voor altijd vast te leggen.

Leuk als kraamcadeau!

Een product van Milestone is ook ontzettend leuk om te geven als kraamcadeautje. Aanstaande ouders maak je hier heel erg blij mee. Soms komt er niet van om de belangrijkste momenten van de baby vast te leggen. Milestone biedt hiervoor de leukste en gemakkelijkste methodes. Bestel vandaag nog de leukste Milestone producten online via onze webshop.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Milestone™ Activity Cards Los

  Met de Milestone™ Activity Cards Los kan je alle bijzondere eerste momenten van je kindje vastleggen. De set bestaat uit 30 losse kaarten en is erg leuk om als kraamcadeau weg te geven.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Cards Sophie La Girafe

  Deze Milestone™ Baby Cards Sophie La Giraf zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De kaarten worden per 24 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  14,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Photo Cards Over The Moon

  Deze Milestone™ Baby Photo Cards Over The Moon zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De kaarten worden per 30 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Activity Cards 5 Sets

  De Milestone™ Activity Cards 5 Sets bestaat uit 30 verschillende kaarten. Met de sets kan je alle bijzondere eerste momenten van je kindje vastleggen. Erg leuk om als kraamcadeau weg te geven!
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Baby Cards

  Deze Milestone™ Baby Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 30 stuks geleverd en zijn erg leuk om te geven als kraamcadeau.
  16,99
 • Quick view

  Milestone™ Mini Cards

  Deze Milestone™ Mini Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van de grotere kindjes vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 100 stuks in een mooie bewaardoos geleverd.
  14,99
 • Quick view

  Milestone™ Pregnancy Cards

  Deze Milestone™ Pregnancy Cards zijn ideaal om de mooiste momenten van de zwangerschap en de eerste weken van je kindje vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 30 stuks geleverd.
  16,99
7 Resultaten