aerosleep
20 Resultaten
 • Quick view Aerosleep Hoeslaken

  Aerosleep Hoeslaken

  Uit voorraad leverbaar

  9,99

  8,99

 • Quick view Aerosleep Matrasbeschermer

  Aerosleep Matrasbeschermer

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 35,96

 • Quick view Aerosleep Kussen

  Aerosleep Kussen

  Uit voorraad leverbaar

  39,99

  26,99

 • Quick view Aerosleep Bed Bumper

  Aerosleep Bed Bumper

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 49,46

 • Quick view Aerosleep Matras Essential Pack 70 x 140 cm

  Aerosleep Matras Essential Pack 70 x 140 cm

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 159,99

  Special Price 143,99

20 Resultaten

Aerosleep

 

Op zoek naar de beste Aerosleep aanbieding? Bij Babypark vind je een ruim assortiment van Aerosleep en kun je direct profiteren van de scherpe aanbiedingen. Aerosleep is een fantastisch merk dat ervoor zorgt dat je kind veilig en hygiënisch slaapt.

 

Veiligheid voor alles

Bij Aerosleep weten ze waar ouders wakker van liggen. Daarom hebben ze speciaal beddengoed en unieke matrasjes ontwikkeld waar baby's en kinderen veilig op kunnen slapen. Alle artikelen zijn voorzien van een speciale 3D structuur, ofwel een honinggraadstructuur waardoor lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd. Zo wordt verstikkingsgevaar tot een minimum beperkt. Zelfs als je baby op zijn buik slaapt.

 

Ruim assortiment van Aerosleep

Matrasjes, hoeslakens, kussenslopen; Babypark biedt een enorm assortiment van Aerosleep producten. Je kunt kiezen uit diverse soorten en maten, zowel voor een wieg als voor een ledikant. De matrasbeschermer is ideaal voor kindjes die last hebben van allergie of die vaak spugen. Alle Aerosleep producten kunnen overigens op 60 graden gewassen worden. En wist je dat er ook Aerosleep matjes zijn voor autostoeltjes? Bekijk de Aeromoov.

 

Wil jij ook één van de praktische, veilige en hygiënische producten van Aerosleep kopen? Dan ben je bij Babypark aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en profiteer van de aanbiedingen.