Cache Coeur

Ben je op zoek naar duurzame zoogcompressen? Ontdek dan de zoogcompressen van Cache Coeur! Deze zoogcompressen kunnen worden uitgewassen. Dit scheelt veel afval en is dus goed voor het milleu. Dankzij een anti-slip laag blijven de Cache Coeur zoogcompressen perfect op hun plaats zitten. De zoogcompressen hebben een driehoekvorm die je op 2 verschillende manieren in je bh kunt plaatsen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Lees meer...

Wasbare zoogcompressen in verschillende varianten

De Cache Coeur zoogcompressen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn varianten voor de dag en voor de nacht. De zoogcompressen zijn verkrijgbaar per 2 stuks (1 paar) of 4 stuks (2 paar). Je herkent de dag- en nacht uitvoeringen aan de paarse of roze verpakking. De dag zoogcompressen absorberen tot 60 ml en de Cache Coeur nacht zoogcompressen absorberen tot wel 80 ml. Deze laatste hebben dan ook een iets groter formaat dan de dag zoogcompressen.

Cache Coeur zoogcompressen online bestellen

Ben jij overtugid en wil je de Cache Coeur zoogcrompressen graag uitproberen? Plaats dan eenvoudig online je bestelling met de gewenst uitvoering van de zoogcompressen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden door ons gratis thuisbezorgd. Dat is prettig shoppen! Wil je graag advies bij je aankoop? Wij helpen je graag via 0488 488 888 (telefonisch en via WhatsApp). Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cache Coeur Night Zoogcompressen 4 Stuks Purple

  De Cache Coeur Night Zoogcompressen Purple 4 Stuks bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  29,95
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 4 Stuks Fuchsia

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 4 Stuks Fuchsia bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  26,-
 • Quick view

  Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple

  De Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  15,50
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  13,50
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  9,95
5 Resultaten
Trustpilot