Deryan

Deryan

Deryan is een merk met reisbedjes en andere producten voor kleine kinderen. Veel van deze producten zijn wereldwijd gepatenteerd. De Travel Cot was een schot in de roos. Dit tentje is lekker compact om mee te nemen en daarnaast heel functioneel. Je gebruikt de Travel Cot niet alleen als reisbedje, maar ook als box. De Travel Cot komt goed van pas op de camping, maar bijvoorbeeld ook op het strand of tijdens een logeerpartij bij vrienden. Eigenlijk is alles aan de Travel Cot ideaal. Je hebt meteen alles compleet. Bij het tentje zit bijvoorbeeld ook een matrasje en een slaapmat inbegrepen. Daarnaast is het tentje heel gemakkelijk schoon te houden.

Lees meer...

Andere producten

Naast de bekende Travel Cot, brengt Deryan ook andere, innovatieve producten op de markt. Deryan breidt haar assortiment steeds verder uit. Kijk op deze pagina welke andere producten van Deryan wij in onze collectie hebben. De uitvindingen van Deryan maken jou het leven met je kindje een stuk gemakkelijker.

Wereldwijd bekend

Deryan BV werd in 2001 opgericht door Roy van Aalst. Hij noemde het bedrijf naar zijn twee zoons Dean en Ryan. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid. Ouders en kinderen in meer dan 120 landen genieten inmiddels van de producten van Deryan. Kies de handigste en leukste Deryan producten uit op deze pagina en bestel deze online via onze webshop. Vanaf €20,- worden bestellingen gratis verzonden!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Peuter Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Peuter Luxe en de Deryan Peuterbox. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed.

  24,95

  23,99

 • Quick view

  Deryan Peuter Luxe Campingbedje

  Het Deryan Peuter Luxe Campingbedje is te gebruiken als bedje en box. Het tentje wordt geleverd inclusief een matrasje, een reistas en een katoenen hoeslaken met rits (deze dit er standaard in).

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 95,96

 • Quick view

  Deryan Baby Luxe Campingbedje

  Met het Deryan Baby Luxe Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief matrasje en een handige draagtas.
  75,-
 • Quick view

  Deryan Infant Box Cream

  Met de Deryan Infant Babybox Cream creëer je in enkele seconden een box voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd in een handige draagtas.
  44,95
 • Quick view

  Deryan Babybox Campingbedje

  Met het Deryan Babybox Campingbedje creeër je in enkele seconden een slaapplaats voor je kindje. Het tentje is geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar en wordt geleverd inclusief een handige draagtas.
  59,95
 • Quick view

  Deryan Peuterbox Campingbedje

  Het Deryan Peuterbox Campingbedje neem je met je mee op vakantie, visite of wat je bestemming ook mag zijn. De box is tevens als bedje te gebruiken. Met de Deryan Peuterbox kan je kindje overal spelen en te slapen.

  160,-

  149,95

 • Quick view

  Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm

  Het Deryan Zelfopblaasbaar Baby Matras 2,5 cm is geschikt voor de Deryan Travel-Cot Baby Luxe. Het matras is praktisch in gebruik omdat het zichzelf opblaast en isoleert goed. De dikte van dit matras is 2,5 cm.
  24,95
 • Quick view

  Deryan Air-Traveller Vliegtuigbedje Black

  De Deryan Air-Traveller Vliegtuigbedje Black is ideaal voor in het vliegtuig. Met dit stoeltje / bedje wordt de lange vlucht aangenaam voor zowel de ouders als voor de het kind en is geschikt vanaf 0 tot 2 jaar.

  37,50

  34,95

 • Quick view

  Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm

  Dit Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm is een handige aanvulling op het standaard campingbed. Door het dikkere matras wordt het lichaam van je kind beter ondersteund. Het matrasje is zelf opblaasbaar.
  49,95
9 Resultaten
Trustpilot