Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Deryan

Deryan

Deryan is een merk met reisbedjes en andere producten voor kleine kinderen. Veel van deze producten zijn wereldwijd gepatenteerd. De Travel Cot was een schot in de roos. Dit tentje is lekker compact om mee te nemen en daarnaast heel functioneel. Je gebruikt de Travel Cot niet alleen als reisbedje, maar ook als box. De Travel Cot komt goed van pas op de camping, maar bijvoorbeeld ook op het strand of tijdens een logeerpartij bij vrienden. Eigenlijk is alles aan de Travel Cot ideaal. Je hebt meteen alles compleet. Bij het tentje zit bijvoorbeeld ook een matrasje en een slaapmat inbegrepen. Daarnaast is het tentje heel gemakkelijk schoon te houden.

Lees meer...

Andere producten

Naast de bekende Travel Cot, brengt Deryan ook andere, innovatieve producten op de markt. Deryan breidt haar assortiment steeds verder uit. Kijk op deze pagina welke andere producten van Deryan wij in onze collectie hebben. De uitvindingen van Deryan maken jou het leven met je kindje een stuk gemakkelijker.

Wereldwijd bekend

Deryan BV werd in 2001 opgericht door Roy van Aalst. Hij noemde het bedrijf naar zijn twee zoons Dean en Ryan. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid. Ouders en kinderen in meer dan 120 landen genieten inmiddels van de producten van Deryan. Kies de handigste en leukste Deryan producten uit op deze pagina en bestel deze online via onze webshop. Vanaf €20,- worden bestellingen gratis verzonden!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

 • Deryan Peuterbox Campingbedje
  Waardering:
  60%
  0,- 142,80
 • Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm
  Waardering:
  100%
  49,95 44,95
 • Filteren

  3 producten

  Oval loader