Maclaren, Maclaren buugy's en wipstoeltjes

Maclaren

Maclaren staat goed bekend vanwege de kwalitatieve buggy's. In de Maclaren webshop op Babypark tref je dan ook vanzelfsprekend deze buggy's aan in vele modellen. De Maclaren buggy's zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal met ergonomische handgrepen en een veilige vijfpuntsgordel voor je kind. De comfortabele stof is in verschillende kleuren uitgevoerd.

Lees meer...

Wipstoeltjes en tweelingbuggy's van Maclaren

In de Maclaren online shop vind je veel kinderartikelen van kwaliteit. Er zijn tweelingbuggy's die het vervoer van de tweeling vergemakkelijken, draagbaar aan één handvat en met wasbare zitjes en er zijn leuke wipstoeltjes met een trilfunctie. Bekijk de actuele Maclaren aanbieding. In onze webwinkel vind je een totaal assortiment van onze topmerken en je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Maclaren Quest Buggy Denim Indigo

  De Maclaren Quest is een sportieve buggy waarmee je gezien wilt worden. De buggy is verkrijgbaar in diverse kleuren en beschikt onder andere over een boodschappenmand en een verstelbare rugleuning.

  300,-

  295,-

 • Quick view

  Maclaren Volo Buggy Dylan's Candy Bar

  De Maclaren Volo Buggy Dylan’s Candy Bar combineert kwaliteit met een exclusief design. Deze Dylan’s Candy Bar uitvoering valt op door het vrolijke kleurgebruik en de unieke details zoals de gekleurde wieldoppen.
  295,-
 • Quick view

  Maclaren Triumph Buggy 2018 Marina / Silver

  De Maclaren Triumph Buggy 2018 Marina / Silver is een zeer complete buggy met handige eigenschappen en comfortabele wielen. De buggy heeft een extra grote zonnekap en boodschappenmand en een lichtgewicht frame met draagriem.

  250,-

  225,-

 • Quick view

  Maclaren Atom Organiser

  De Maclaren Atom Organizer zorgt ervoor dat je tijdens een wandeling met de buggy alles op een georganiseerde manier bij de hand hebt. Ideaal voor een fles, luieretui of sleutels. Dat voorkomt zoeken!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Römer

  Deze Maclaren Daytripper Adapters zorgen ervoor dat je een Römer baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Quest Arc Buggy Jason Woodside

  De Maclaren Quest Arc Buggy Jason Woodside is een lichte buggy met een doorlopende duwbeugel die geschikt is om mee te nemen op de fiets. Deze buggy is uitgevoerd in een exclusieve Jason Woodside uitvoering.
  425,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Concord

  Deze Maclaren Daytripper Adapters Concord zorgen ervoor dat je een Concord baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Atom Buggy Jason Woodside

  De Maclaren Atom Buggy Jason Woodside is geschikt tot 25 kg en weegt slechts 5,4 kg. De ademende mesh stof voelt comfortabel aan. Deze kleurrijke buggy is uitgevoerd in een exclusieve Jason Woodside uitvoering.
  475,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Maxi-Cosi / Cybex

  Deze Maclaren Daytripper Adapters Maxi-Cosi / Cybex zorgen ervoor dat je een Maxi-Cosi of Cybex baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Quest Arc Buggy

  De Maclaren Quest Arc Buggy is een lichte buggy die geschikt is om mee te nemen op de fiets. De buggy heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun en heeft 4 anti-lekbanden met vering voor extra comfort.

  345,-

  295,-

 • Quick view

  Maclaren Atom Buggy Black

  De Maclaren Atom Buggy Black is geschikt tot 25 kg en weegt slechts 5,4 kg. De ademende mesh stof voelt comfortabel aan. Ook de vering op de wielen en de meegeleverde accessoires maken de buggy prettig in gebruik.
  398,-
 • Quick view

  Comfort Pack Zodiac

  Dit Comfort Pack van Maclaren geeft extra comfort en ondersteuning aan je kind. De Comfort Pack is te gebruiken in de Maclaren Quest.

  9,95
 • Quick view

  Maclaren Atom Jet Pack

  De Maclaren Atom Jet Pack is een handige reistas in de vorm van een stevige, compacte rugzak voor de Maclaren Atom Buggy. Ideaal voor onderweg in het vliegtuig, de auto, de trein of op de fiets.
  100,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Kinderwagen Black Herringbone

  De Maclaren Daytripper Kinderwagen Black Herringbone is een praktische kinderwagen. De kinderwagen heeft een omkeerbaar zitje en wordt geleverd met diverse accessoires zoals winterbescherming, seat liner en regenhoes.

  500,-

  323,58

 • Quick view

  Maclaren Atom Liner

  De Maclaren Atom Liner geeft extra comfort aan jouw kindje in de Maclaren Atom Buggy. Maar dat niet alleen, ook geeft de omkeerbare en uitwasbare liner je buggy een frisse, nieuwe look.
  40,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Reiswieg Black

  De Maclaren Daytripper Reiswieg Black is een accessoire voor de Maclaren Daytripper Kinderwagen. Met de reiswieg kun je je kindje al vanaf de geboorte veilig liggend vervoeren in jouw Maclaren Daytripper kinderwagen.
  95,-
16 Resultaten