Filibabba

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Filibabba producten. Ontdek alle toffe printjes en mooie, warme pastelkleuren. De artikelen van Filibabba zijn onderling goed met elkaar te matchen voor een verrassend mooi geheel. De meeste Filibaba items kunnen zowel voor een jongetje als voor een meisje gebruikt worden.

Lees meer...

Filibabba babynest

Eén van de meest opvallende items op deze pagina is het FIlibabba babynest. Dit babynestje heeft een toffe print en biedt je kindje een knusse en geborgen plaats om te ontspannen of te slapen. Een babynestje neem je makkelijk mee dus is zowel thuis als elders praktisch in gebruik.

Filibabba online bestellen

Vrijwel alle Filibabba artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je een bestelling met Filibabba artikelen zoals bijvoorbeeld het Fillibaba babynest plaatst, dan wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt. Als een bestelling voor 20 uur geplaatst is en de artikelen zijn uit voorraad leverbaar, dan wordt jouw bestelling met jouw favoriete Filibaba item dezelfde dag nog verzonden.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Filibabba Dancing Swallow Babynest

  In het Filibabba Dancing Swallow Babynest geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  106,99
 • Quick view

  Filibabba Betram The Bear Bijtspeeltje

  Op dit schattige Filibabba Betram The Bear Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  19,99
 • Quick view

  Filibabba Houten Speelblokken

  Met de Filibabba Houten Speelblokken komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken met plaatjes, letters en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  59,99
 • Quick view

  Filibabba Houten blokken

  De Filibabba Houten blokken zijn is de perfecte decoratie voor de baby of kinderkamer. De blokken bevatten schattige illustraties, cijfers, dagen, weken, maanden en jaren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,99
 • Quick view

  Filibabba Speelkoffer

  De Filibabba Speelkoffer bevat 3 verschillende instrumenten: castagnet, maracas en een tamboerijn. De stijlvolle Filibabba speelkoffer inclusief instrumenten zal je kindje een hoop speelplezier geven.
  39,99
 • Quick view

  Filibabba Isa Grijpbal

  De Filibabba Isa Grijpbal draagt bij aan de motorische ontwikkeling van je kindje. Daarnaast is de Isa grijpbal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tip: ook leuk om als kraam cadeau te geven.
  20,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals 7-in-1 Puzzel

  De Filibabba Nordic Animals 7-in-1 Puzzel puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 7 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  19,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Puzzel

  Met de kleurrijke Filibabba Nordic Animals Puzzel kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  16,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Duo Puzzel

  De schattige Filibabba Nordic Animals Duo Puzzel draagt bij aan de concentratie en motoriek van je kindje. Bij de puzzel zijn 10 verschillende combinaties mogelijk. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  9,99
 • Quick view

  Filibabba Otto The Octopus Nachtlampje

  Het Filibabba Otto The Octopus Nachtlampje is een leuke toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Het zachte, warme licht zorgt er voor dat de slaapkamer van je kindje extra gezellig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Filibabba Lullu The Ladybug Nachtlampje

  Het Filibabba Lullu The Ladybug Nachtlampje is een leuke toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Het zachte, warme licht zorgt er voor dat de slaapkamer van je kindje extra gezellig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Filibabba Frey The Frog Nachtlampje

  Het Filibabba Frey The Frog Nachtlampje is een leuke toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Het zachte, warme licht zorgt er voor dat de slaapkamer van je kindje extra gezellig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Filibabba Multicolor Activiteitenkubus

  Met de Filibabba Multicolor Activiteitenkubus kan je kindje heerlijk spelen. De vrolijke kubus is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geeft je kindje veel speelplezier. Tip: leuk om als cadeau te geven.
  46,99
 • Quick view

  Filibabba Polar The Polar Bear Bijtspeeltje

  Op dit schattige Filibabba Polar The Polar Bear Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  19,99
 • Quick view

  Filibabba Henny The Hare Activity Toy

  Met de Filibabba Henny The Hare Activity Toy kan je kindje lekker spelen en knuffelen. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en geschikt vanaf de geboorte.
  39,99
 • Quick view

  Filibabba Penguin And Deer Bijtspeeltje

  Dit Filibabba Penguin And Deer Bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De ring is gemaakt van siliconen en bestaat uit een hard en een watergevuld gedeelte. Te gebruiken vanaf 3 maanden.
  10,99
 • Quick view

  Filibabba Bee And Larva Bijtspeeltje

  Dit Filibabba Bee And Larva Bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De ring is gemaakt van siliconen en bestaat uit een hard en een watergevuld gedeelte. Te gebruiken vanaf 3 maanden.
  10,99
 • Quick view

  Filibabba Freya The Fox Activity Toy

  Met de Filibabba Freya The Fox Activity Toy kan je kindje lekker spelen en knuffelen. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen, afneembaar met een vochtige doek en geschikt vanaf de geboorte.
  39,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Memory

  Met de schattige Filibabba Nordic Animals Memory hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Dankzij het memoryspel ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden zoals: concentratie, geduld en geheugen.
  9,99
 • Quick view

  Filibabba Bea The Bambi Activiteitenspeeltje Brownie

  De Filibabba Bea The Bambi Activiteitenspeeltje Brownie is een vrolijk speeltje in de vorm van een hertje. Het beschikt over verschillende activiteiten die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren.
  34,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Telpuzzel

  Met de Filibabba Nordic Animals Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Domino Puzzel

  De Filibabba Nordic Animals Domino Puzzel bevordert de beeldherkenning van je kindje. Dit leerzame spel wat wordt gespeeld vanaf 3 jaar oud zorgt voor uren speelplezier. Hierdoor heeft je kindje extra uitdaging!
  9,99
 • Quick view

  Filibabba Nordic Animals Stapel Blokken

  Met de Filibabba Nordic Animals Stapel Blokken komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken met plaatjes en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  19,99
 • Quick view

  Filibabba Siliconen Speelgoedringen

  De Filibabba Siliconen Speelgoedringen zijn stijlvolle ringen geschikt voor verschillende doeleinden. De set bestaat uit 6 ringen in 3 verschillende kleuren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,99
24 Resultaten
Trustpilot