Laui Lounge

Een zitzak van Laui Lounge is zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze zitzak is ideaal voor een heerlijk relaxmomentje. Een zitzak van Laui Lounge is een echte eyecatcher en dus een mooie aanvulling voor je interieur. Elke zitzak is volledig met de hand gemaakt. Meestal hebben wij Laui Lounge zitzakken voor zowel kinderen als volwassenen in ons assortiment. Een kinderzitzak van Laui Lounge is meestal bedoeld voor kinderen tot de leeftijd van 5 jaar.

Lees meer...

Een Laui Lounge zitzak buitenshuis

Op zomerse dagen beleef je het ultieme loungemoment met een zitzak in je tuin of op het balkon. Een Laui Lounge zitzak is uitgebreid getest op kleurechtheid en behoudt ook buiten bijna geheel z’n kleur. Je kunt de zitzak schoonmaken met een vochtig doekje. Reinigen met een hogedrukspuit of tuinslang is ook mogelijk. Doe je dit regelmatig, dan kan de zitzak wel wat verkleuren. Ook kan de kwaliteit van de Laui Lounge zitzak dan achteruitgaan. De zitzak is gevuld met EPS-korrels, waardoor deze licht van gewicht is. Een Safety Locking RKK rits voorkomt dat de zitzak open gaat.

Over Laui Lounge

Laui Lounge is een Nederlands bedrijf uit Valkenswaard. Laui vindt kwaliteit heel belangrijk. Daarnaast richt Laui Lounge zich op innovatieve producten van verschillende materialen. Elk materiaal wordt met grote zorg uitgekozen om zo dat ene, perfecte product te creëren. Laui Lounge zitzakken zijn online te bestellen via onze webshop. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van de zitzak kunt genieten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de Laui Lounge zitzak zo snel mogelijk in huis hebt. Verder profiteer je bij je aankoop van onze Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel geld betaalt voor een zitzak van Laui Lounge.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Laui Lounge Basic Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Basic Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 257,-

 • Quick view

  Laui Lounge Basic Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Basic Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 162,-

 • Quick view

  Laui Lounge Basic Square Outdoor

  De Laui Lounge Basic Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Boho Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Boho Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 257,-

 • Quick view

  Laui Lounge Boho Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Boho Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 162,-

 • Quick view

  Laui Lounge Boho Square Outdoor

  De Laui Lounge Boho Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Colour Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Colour Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 257,-

 • Quick view

  Laui Lounge Colour Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Colour Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 162,-

 • Quick view

  Laui Lounge Colour Square Outdoor

  De Laui Lounge Colour Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Loft Adult Outdoor / Indoor

  Met de Laui Lounge Loft Adult Outdoor / Indoor creëer je een heerlijke lounge plek. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 257,-

 • Quick view

  Laui Lounge Loft Kid Outdoor / Indoor

  Met de Laui Lounge Loft Kid Outdoor / Indoor creëer je een heerlijke lounge plek. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 162,-

 • Quick view

  Laui Lounge Loft Square Outdoor / Indoor

  De Laui Lounge Loft Square Outdoor / Indoor is te gebruiken als voetensteun of als extra zitplaats. De stijlvolle zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Kid Indoor

  Met de Laui Lounge Velvet Kid Indoor creëer je een heerlijke lounge plek in huis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 162,-

 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Square Indoor

  De Laui Lounge Velvet Square Indoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Adult Indoor

  Met de Laui Lounge Velvet Adult Indoor creëer je een heerlijke lounge plek in huis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 257,-

15 Resultaten
Black Friday
Trustpilot