15 Resultaten
 • Quick view

  Laui Lounge Basic Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Basic Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  285,-
 • Quick view

  Laui Lounge Basic Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Basic Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  180,-
 • Quick view

  Laui Lounge Basic Square Outdoor

  De Laui Lounge Basic Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Boho Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Boho Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  285,-
 • Quick view

  Laui Lounge Boho Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Boho Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  180,-
 • Quick view

  Laui Lounge Boho Square Outdoor

  De Laui Lounge Boho Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Colour Adult Outdoor

  Met de Laui Lounge Colour Adult Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  285,-
 • Quick view

  Laui Lounge Colour Kid Outdoor

  Met de Laui Lounge Colour Kid Outdoor creëer je een heerlijke lounge plek buitenshuis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  180,-
 • Quick view

  Laui Lounge Colour Square Outdoor

  De Laui Lounge Colour Square Outdoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Loft Adult Outdoor / Indoor

  Met de Laui Lounge Loft Adult Outdoor / Indoor creëer je een heerlijke lounge plek. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  285,-
 • Quick view

  Laui Lounge Loft Kid Outdoor / Indoor

  Met de Laui Lounge Loft Kid Outdoor / Indoor creëer je een heerlijke lounge plek. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  180,-
 • Quick view

  Laui Lounge Loft Square Outdoor / Indoor

  De Laui Lounge Loft Square Outdoor / Indoor is te gebruiken als voetensteun of als extra zitplaats. De stijlvolle zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Kid Indoor

  Met de Laui Lounge Velvet Kid Indoor creëer je een heerlijke lounge plek in huis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  180,-
 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Square Indoor

  De Laui Lounge Velvet Square Indoor is te gebruiken als voetensteun, bijzettafel of als extra zitplaats. De zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.

  285,-

  195,-

 • Quick view

  Laui Lounge Velvet Adult Indoor

  Met de Laui Lounge Velvet Adult Indoor creëer je een heerlijke lounge plek in huis. De stijlvolle Laui Lounge zitzak is gevuld met recyclede EPS-korrels die verdeeld zijn over verschillende compartimenten.
  285,-
15 Resultaten
Trustpilot