Philley

Vind jij het maken van je flesje ook zo'n gedoe? Probeer dan de Philley poederbus! Hiermee maak jij in een handomdraai een flesje voor je baby klaar. Met de Philley kun jij supersnel en zonder knoeien een babyflesje klaarmaken.Schepje voor schepje afstrijken en omkiepen in de smalle flesopening is met de Philley definitief verleden tijd.

Lees meer...

Zo werkt de Philley poederbus!

In de Philley poederbus kun je melkpoeder van jouw favoriete merk doen, Philley is geschikt voor vrijwel alle babyvoeding met uitzondering van speciale dieetvoedingen. Dankzij de splitter in de kop van Philley komt er bij iedere draaibeweging exact de juiste hoeveelheid (4,6 gram) uit de poederbus. De Philley geeft dan een duidelijke klik, zodat je precies weet hoeveel "schepjes" je in het flesje doet. In de Philley poederbus past minstens een half pak babyvoeding.

Praktisch in gebruik

De Philley poederbus kan worden gereinigd in de vaatwasser. Philley is demontabel in 6 onderdelen zodat grondig reinigen geen probleem is. Omdat de poederbus een handig compact formaat heeft (16,9 cm hoog) en slechts 0,5 kg weegt, kun je de poederbus makkelijk meenemen. Fijn om te weten: Philley voldoet aan de veiligheidsregels.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Philley Poederbus

    Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
    14,49
1 Resultaten
Trustpilot