Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aeromoov

Aeromoov

De collectie van AeroMoov bestaat uit diverse artikelen die het leven voor ouders en kinderen een stuk makkelijker maken. De Aeromoov air layers zorgen ervoor dat je kindje het in de autostoel, buggy of kinderwagen niet te warm krijgt. De matjes zorgen namelijk voor een perfecte luchtcirculatie die overmatig transpireren voorkomt. Ook in de Aeromoov Instant reisbedjes zie je het luchtdoorlatende aspect terugkomen. De bedjes hebben namelijk zijwanden van luchtdoorlatend materiaal waardoor je kindje altijd voldoende frisse lucht tot zich kan nemen.

Lees meer...

Aeromoov reisbed voor thuis en onderweg

Het multifunctionele Aeromoov reisbed kun je in allerlei situaties gebruiken. Voor een kleine logee bij jou thuis, in de tuin als box wanneer het lekker weer is of als logeerbedje voor op vakantie of bij opa en oma. Het reisbed is multifunctioneel en kan ook als box gebruikt worden; perfect voor een middagje in het park of aan het strand! Met de verkrijgbare accessoires maak je het Aeormoov reisbed compleet en geschikt voor allerlei verschillende situaties. Wil je het reisbedje liever in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom in één van onze 10 megastores in Nederland. Onze productspecialisten geven je graag een demonstratie van het product.

Ken je de Aeromoov air layer al?

De Aeromoov air layers zijn gemaakt van materiaal met een luchtdoorlatende 3D-honinggraatstructuur. Je kunt het matje eenvoudig in de autostoel of buggy leggen. De gordels kun je gewoon blijven gebruiken. Je kindje zit veel comfortabeler en het zitgedeelte van de buggy en de bekleding van de autostoel blijft als nieuw. Kies voor het inlegmatje dat past bij de grootte van de zitting van de autostoel. Twijfel je welke maat het beste past in jouw autostoel? De productspecialisten in één van onze 10 megastores helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
 • AeroMoov Buggy Air Layer
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Aeromoov Wikkeldeken
  48,95 Adviesprijs 0,-
 • AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer
  24,45 Adviesprijs 0,-
 • AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer
  26,36 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader