Aeromoov

Aeromoov

De collectie van AeroMoov bestaat uit diverse artikelen die het leven voor ouders en kinderen een stuk makkelijker maken. De Aeromoov air layers zorgen ervoor dat je kindje het in de autostoel, buggy of kinderwagen niet te warm krijgt. De matjes zorgen namelijk voor een perfecte luchtcirculatie die overmatig transpireren voorkomt. Ook in de Aeromoov Instant reisbedjes zie je het luchtdoorlatende aspect terugkomen. De bedjes hebben namelijk zijwanden van luchtdoorlatend materiaal waardoor je kindje altijd voldoende frisse lucht tot zich kan nemen.

Lees meer...

Aeromoov reisbed voor thuis en onderweg

Het multifunctionele Aeromoov reisbed kun je in allerlei situaties gebruiken. Voor een kleine logee bij jou thuis, in de tuin als box wanneer het lekker weer is of als logeerbedje voor op vakantie of bij opa en oma. Het reisbed is multifunctioneel en kan ook als box gebruikt worden; perfect voor een middagje in het park of aan het strand! Met de verkrijgbare accessoires maak je het Aeormoov reisbed compleet en geschikt voor allerlei verschillende situaties. Wil je het reisbedje liever in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom in één van onze 10 megastores in Nederland. Onze productspecialisten geven je graag een demonstratie van het product.

Ken je de Aeromoov air layer al?

De Aeromoov air layers zijn gemaakt van materiaal met een luchtdoorlatende 3D-honinggraatstructuur. Je kunt het matje eenvoudig in de autostoel of buggy leggen. De gordels kun je gewoon blijven gebruiken. Je kindje zit veel comfortabeler en het zitgedeelte van de buggy en de bekleding van de autostoel blijft als nieuw. Kies voor het inlegmatje dat past bij de grootte van de zitting van de autostoel. Twijfel je welke maat het beste past in jouw autostoel? De productspecialisten in één van onze 10 megastores helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Aeromoov Instant Reisbedje

  Het Aeromoov Instant Reisbedje is een multifunctioneel bedje dat je kindje kan gebruiken om in te slapen of te spelen. Het matras kan in hoogte versteld worden en je kindje wordt beschermd tegen zon en wind.

  Normale prijs: 169,-

  Special Price 149,95

 • Quick view

  Aeromoov Wikkeldeken

  Het Aeromoov wikkeldeken is een aanrader voor in de winter. Met een wikkeldeken kan je onbezorgd met je kindje naar buiten. Dankzij de goede ventilatie blijft je kindje op de juiste temperatuur.
  69,95
 • Quick view

  Aeromoov Instant Zonnekap

  De Aeromoov Instant Zonnekap is een handige accessoire voor in de zomer! Het beschermt je kindje optimaal tegen de zon. De zonnekap is gemakkelijk te bevestigen aan het Aeromoov Instant Reisbed.
  19,95
 • Quick view

  Aeromoov Instant Hoeslaken 60 x 110 cm

  Het Aeromoov Instant Hoeslaken 60 x 110 cm is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!

  17,95

  14,95

 • Quick view

  Aeromoov Instant Muskietennet

  Het Aeromoov Instant muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Aeromoov Instant.

  17,95

  14,95

 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Buggy Air Layer

  Met het AeroMoov Buggy Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in de buggy. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt. Het matje past in de meeste buggy's en kan gewassen worden in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
9 Resultaten
Trustpilot