17 Resultaten
 • Quick view BabyDan Flex Systeemhek

  BabyDan Flex Systeemhek

  Uit voorraad leverbaar

  99,95

  85,-

 • Quick view BabyDan Flex Verlengdeel

  BabyDan Flex Verlengdeel

  Uit voorraad leverbaar
  20,95
 • Quick view BabyDan Traphek Premier

  BabyDan Premier Klemhekje

  Uit voorraad leverbaar
  59,95
 • Quick view BabyDan Flex Deur

  BabyDan Flex Deur

  Uit voorraad leverbaar

  50,95

  47,95

 • Quick view BabyDan Flex Muurbevestiging

  BabyDan Flex Muurbevestiging

  Uit voorraad leverbaar
  15,17
 • Quick view BabyDan Flex Losse Spijl

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Uit voorraad leverbaar
  2,50
 • Quick view BabyDan Flex Park

  BabyDan Park-A-Kid

  Uit voorraad leverbaar
  137,31
17 Resultaten

BabyDan

 

BabyDan helpt je met het creëren van een veilige omgeving voor je kindje. BabyDan ontwikkelt, produceert en verkoopt veiligheidsproducten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Daarnaast brengt BabyDan ook textielproducten en meubilair voor deze leeftijdscategorie op de markt.

 

Veilig en gezond

Kleine kinderen zien niet snel gevaar. Ze raken graag alles aan, stoppen dingen in hun mond en stoten zich gemakkelijk aan scherpe voorwerpen. BabyDan is ervan overtuigd dat kinderen zich veilig in en rond het huis kunnen begeven. Hiervoor zijn alleen wat aanpassingen nodig. Daarom maakt BabyDan veiligheidsproducten als traphekjes, stopcontactbeveiligers en badmatten tegen het uitglijden in de douche. Met dit soort veiligheidsdetails maak jij je huis helemaal kindvriendelijk. Bij het uitzoeken van de juiste materialen geeft BabyDan prioriteit aan gezondheid, veiligheid en een schoon milieu.

 

Creatief

BabyDan is graag creatief. Dit uit zich in het ontdekken van betere vormen van productie, een betere organisatie van dagelijkse routine en het vinden van slimme oplossingen voor problemen. Dit zie je in de producten terug. Op deze pagina tref je onze collectie van BabyDan aan. Heb je uit al deze producten een keus gemaakt, plaats dan heel eenvoudig je bestelling online via Babypark.nl.