BabyDan

BabyDan helpt je met het creëren van een veilige omgeving voor je kindje. BabyDan ontwikkelt, produceert en verkoopt veiligheidsproducten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Daarnaast brengt BabyDan ook textielproducten en meubilair voor deze leeftijdscategorie op de markt.

Lees meer...

Veilig en gezond

Kleine kinderen zien niet snel gevaar. Ze raken graag alles aan, stoppen dingen in hun mond en stoten zich gemakkelijk aan scherpe voorwerpen. BabyDan is ervan overtuigd dat kinderen zich veilig in en rond het huis kunnen begeven. Hiervoor zijn alleen wat aanpassingen nodig. Daarom maakt BabyDan veiligheidsproducten als traphekjes, stopcontactbeveiligers en badmatten tegen het uitglijden in de douche. Met dit soort veiligheidsdetails maak jij je huis helemaal kindvriendelijk. Bij het uitzoeken van de juiste materialen geeft BabyDan prioriteit aan gezondheid, veiligheid en een schoon milieu.

Creatief

BabyDan is graag creatief. Dit uit zich in het ontdekken van betere vormen van productie, een betere organisatie van dagelijkse routine en het vinden van slimme oplossingen voor problemen. Dit zie je in de producten terug. Op deze pagina tref je onze collectie van BabyDan aan. Heb je uit al deze producten een keus gemaakt, plaats dan heel eenvoudig je bestelling online via Babypark.nl.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  BabyDan Premier Verlengdeel 14 cm Zwart

  Het BabyDan Premier Verlengdeel 14 cm Zwart is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Premier. Het verlengdeel is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  17,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  59,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  BabyDan Park-A-Kid

  De BabyDan Park-A-Kid kan zowel als box en als veiligheidshek gebruikt worden. De Park-A-Kid bestaat uit één deur en vier losse delen zodat je in totaal een lengte van 365 cm kunt overbruggen. Inclusief speelkleed.
  189,-
 • Quick view

  BabyDan Premier Gate Verlengstuk

  Met het BabyDan Premier Gate Verlengstuk kun je het BabyDan Premier Klemhekje verlengen naar elke gewenste breedte. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  17,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  BabyDan Matras Alfred By My Side Crib

  Het BabyDan Matras Alfred By My Side Crib is perfect te combineren met het BabyDan Alfred By My Side Crib. Het matras is voorzien van een luchtdoorlatend tijk zodat je kindje veilig en comfortabel kan gaan slapen.
  49,-
7 Resultaten