BabyDan

BabyDan helpt je met het creëren van een veilige omgeving voor je kindje. BabyDan ontwikkelt, produceert en verkoopt veiligheidsproducten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Daarnaast brengt BabyDan ook textielproducten en meubilair voor deze leeftijdscategorie op de markt.

Lees meer...

Veilig en gezond

Kleine kinderen zien niet snel gevaar. Ze raken graag alles aan, stoppen dingen in hun mond en stoten zich gemakkelijk aan scherpe voorwerpen. BabyDan is ervan overtuigd dat kinderen zich veilig in en rond het huis kunnen begeven. Hiervoor zijn alleen wat aanpassingen nodig. Daarom maakt BabyDan veiligheidsproducten als traphekjes, stopcontactbeveiligers en badmatten tegen het uitglijden in de douche. Met dit soort veiligheidsdetails maak jij je huis helemaal kindvriendelijk. Bij het uitzoeken van de juiste materialen geeft BabyDan prioriteit aan gezondheid, veiligheid en een schoon milieu.

Creatief

BabyDan is graag creatief. Dit uit zich in het ontdekken van betere vormen van productie, een betere organisatie van dagelijkse routine en het vinden van slimme oplossingen voor problemen. Dit zie je in de producten terug. Op deze pagina tref je onze collectie van BabyDan aan. Heb je uit al deze producten een keus gemaakt, plaats dan heel eenvoudig je bestelling online via Babypark.nl.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  BabyDan Premier Verlengdeel Zilver 14 cm

  Het BabyDan Premier Verlengdeel Zilver 14 cm is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Premier. Het verlengdeel is gemaakt van stevig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  21,45
 • Quick view

  BabyDan Premier Drempel

  De BabyDan Premier Drempel is een ideale accessoire voor het traphekje Premier van Babydan. De stevige drempel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkleint de kans op struikelen over het traphekje.
  11,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  89,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Verlengstuk

  Met dit Babydan Guard Me Verlengstuk kan je het Babydan Guard Me Traphekje verlengen tot 113,5 cm. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.

  29,-

  25,95

 • Quick view

  BabyDan Matras Alfred By My Side Crib

  Het BabyDan Matras Alfred By My Side Crib is perfect te combineren met het BabyDan Alfred By My Side Crib. Het matras is voorzien van een luchtdoorlatend tijk zodat je kindje veilig en comfortabel kan gaan slapen.
  58,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
7 Resultaten
Trustpilot