BiOBUDDi

Op deze pagina ontdek je ons assortiment met BiOBUDDi artikelen. Ontdek of er iets voor jou tussen zit en bestel jouw favoriete BiOBUDDi artikel vandaag nog op Babypark.nl! Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores, onze productspecialisten helpen je graag vrijblijvend bij het maken van een keuze die bij jou past.

Lees meer...

BiOBUDDi producten online bestellen

Op deze pagina tref je ons complete BiOBUDDi assortiment aan. In de uitgebreide beschrijvingen bij deze producten vind je meer informatie over het materiaal en dergelijke. Onze BiOBUDDi baby producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor je aankoop betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde BiOBUDDi baby producten zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  BiOBUDDi Dieren Bouwblokken

  De BiOBUDDi Dieren Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs leert je kindje meer over dieren. Daarnaast is het bouwen met blokken goed voor de motorische en creatieve ontwikkeling.

  16,95

  16,50

 • Quick view

  BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken

  De BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met alles uit de winkel. De bouwset bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Restaurant Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Restaurant Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie
  19,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Basisplaat

  De praktische BiOBUDDi Basisplaat dient als ondergrond voor de creaties van je kindje. De basisplaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Verder is de basisplaat gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
  7,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Graanboerderij Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Graanboerderij Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een boerderij bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 28 blokken, 6 kaartjes en 6 kaarthouders.
  19,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Dierenboerderij Bouwblokken

  De BiOBUDDi Dierenboerderij Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een boerderij bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 28 blokken, 6 kaartjes en 6 kaarthouders.
  19,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Kinderwagen Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Kinderwagen Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een kinderwagen bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 12 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Manege Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Manege Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een paard bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Hiking Bouwblokken

  De BiOBUDDi Hiking Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een winters landschap bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Basketbal Bouwblokken

  De BiOBUDDi Basketbal Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een basketbalveld bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 12 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Boutique Bouwblokken

  De BiOBUDDi Boutique Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met alles wat je in de winkel tegenkomt. Bestaat uit 14 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Nummers Bouwblokken

  De BiOBUDDi Nummers Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs leert je kindje meer over dieren. Daarnaast is het bouwen met blokken goed voor de motorische en creatieve ontwikkeling.
  16,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Forest Bouwblokken

  De BiOBUDDi Forest Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Bakkerij Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Bakkerij Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Swamp Bouwblokken

  De BiOBUDDi Swamp Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Jungle Bouwblokken

  De BiOBUDDi Jungle Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Ijskar Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Ijskar Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Lagoon Bouwblokken

  De BiOBUDDi Lagoon Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Educatieve Bouwblokken

  De BiOBUDDi Educatieve Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Het bouwen met de blokken is goed voor de ontwikkeling. Je kindje kan de blokken zelf versieren met de meegeleverde stickers.
  39,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Steppe Bouwblokken

  De BiOBUDDi Steppe Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Arctic Bouwblokken

  De BiOBUDDi Arctic Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende zeedieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Savanna Bouwblokken

  De BiOBUDDi Savanna Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
22 Resultaten
Trustpilot