BiOBUDDi

Biobuddi bouwblokken zijn bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Het bijzondere aan deze bouwblokken is dat deze van milieuvriendelijk plastic zijn gemaakt. Door voor bouwblokken van Biobuddi te kiezen, zorg je dus voor een schoner milieu.

Lees meer...

Biobuddi bouwblokken zijn milieuvriendelijk

Het bedrijf Biobuddi begon te ontstaan in 2015, toen Steven van Bommel aan het denken werd gezet door zijn dochter. Zij had op school te horen gekregen dat plastic vooral gemaakt word van petroleum, materiaal dat een enorme impact heeft op het milieu en voor een hoge CO2-uitstoot kan zorgen. Ze vroeg haar vader waarom hij in het bedrijf waarin hij werkte nog steeds speelgoed van ‘normaal’ plastic maakte. Hierop ging Van Bommel op onderzoek uit. Hij ging samenwerken met de Universiteit Wageningen en de Robert de Waal (BioPromotions), waarna speciaal materiaal, genaamd “green PE” werd gefabriceerd. Bouwblokken van dit materiaal bleken voldoende flexibel, hard en vormvast te zijn. Aan het einde van 2017 was de hele samenstelling gecertificeerd door TÜV SüD (in Duitsland) en hierbij werd bewezen dat de blokken voor 98% biobased zijn.

Biobuddi bouwblokken met stickervellen

Sommige Biobuddi bouwblokken worden geleverd met stickervellen. De stickers kan je kind op de bouwblokken plakken en zo de blokken versieren. Het gaat bijvoorbeeld om stickervellen met cijfers of met dieren die je kindje op de blokken kan plakken. Biobuddi speelgoed is online te bestellen via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij deze artikelen direct uit onze voorraad kunnen leveren. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor Biobuddi speelgoed.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  BiOBUDDi Nummers Bouwblokken

  De BiOBUDDi Nummers Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs leert je kindje meer over dieren. Daarnaast is het bouwen met blokken goed voor de motorische en creatieve ontwikkeling.
  16,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Basketbal Bouwblokken

  De BiOBUDDi Basketbal Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een basketbalveld bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 12 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Restaurant Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Restaurant Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie
  19,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Basisplaat

  De praktische BiOBUDDi Basisplaat dient als ondergrond voor de creaties van je kindje. De basisplaat is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Verder is de basisplaat gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
  7,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Graanboerderij Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Graanboerderij Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een boerderij bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 28 blokken, 6 kaartjes en 6 kaarthouders.
  19,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Kinderwagen Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Kinderwagen Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een kinderwagen bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 12 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Manege Bouwblokken

  De kleurrijke BiOBUDDi Manege Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een paard bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Hiking Bouwblokken

  De BiOBUDDi Hiking Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Je kindje kan een winters landschap bouwen en er vervolgens mee spelen. Bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken

  De BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met alles uit de winkel. De bouwset bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Savanna Bouwblokken

  De BiOBUDDi Savanna Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Boutique Bouwblokken

  De BiOBUDDi Boutique Bouwblokken dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met alles wat je in de winkel tegenkomt. Bestaat uit 14 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Bakkerij Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Bakkerij Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie
  14,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Forest Bouwblokken

  De BiOBUDDi Forest Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Steppe Bouwblokken

  De BiOBUDDi Steppe Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.

  12,95

  10,76

 • Quick view

  BiOBUDDi Jungle Bouwblokken

  De BiOBUDDi Jungle Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Swamp Bouwblokken

  De BiOBUDDi Swamp Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  12,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Ijskar Bouwblokken

  Met de BiOBUDDi Ijskar Bouwblokken heeft je kindje veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. ✓Laagste Prijsgarantie

  14,95

  14,40

 • Quick view

  BiOBUDDi Lagoon Bouwblokken

  De BiOBUDDi Lagoon Bouwblokken zijn goed voor de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met de verschillende dieren. Daarnaast is het bouwen goed voor de motorische ontwikkeling.
  17,95
18 Resultaten
Trustpilot