Covers & Co

Ontdek Covers & Co! Met de vrolijke dekbedovertrekken en accessoires van Covers & Co maak je de kamer van je kindje in één keer vrolijk, hip en modern. Kan de kinderkamer bij jou thuis wel een upgrade gebruiken? Bekijk dan eens het verrassende Covers & Co assortiment. Op deze pagina vind je de leukste overtrekken en decoratie items voor de kinderkamer. Je vindt hier veel verschillende printjes en designs, voor ieder wat wils dus!

Lees meer...

Kinderdekbedovertrekken van Covers & Co online bestellen

Heb je in het uitgebreide assortiment van Babypark een kinderdekbedovertrek van Covers & Co kunnen vinden? Dan kun je deze zowel online als in één van onze megastores bestellen. Wanneer het overtrek uit voorraad leverbaar is en besteld wordt op een werkdag voor 20 uur, dan kan deze dezelfde dag nog verzonden worden. Bovendien worden alle bestellingen vanaf €20,- gratis thuisbezorgd. Zo eenvoudig kan het bestellen van een kinderdekbedovertrek zijn!

Overtrekken in verschillende afmetingen

De Covers & Co kinderdekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk 120 x 150 cm, 140 x 220 cm en 200 x 220 cm. Het grootste aanbod is in de maat 140 x 220 cm. Deze maat is geschikt voor een eenpersoonsbed met standaard afmetingen. Veel kinderen gaan na hun babybedje van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm meteen over naar een eenpersoonsbed, al is een peuterbed ook een populaire optie. Omdat de dekbedovertrekken van Covers & Co in verschillende maten verkrijgbaar zijn sluit het assortiment aan bij diverse leeftijdsdoelgroepen.

Lees minder...
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Covers & Co Wally Overtrek

  Het Covers & Co Wally Overtrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  24,50
 • Quick view

  Covers & Co Chess Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Chess Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  27,95
 • Quick view

  Covers & Co Krabi Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Krabi Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  24,50
 • Quick view

  Covers & Co Fishy Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Fishy Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  17,50
 • Quick view

  Covers & Co Counting Stars Mand Blue

  De Covers & Co Counting Stars Mand Blue is een stijlvolle en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mand kan je spulletjes van je kindje opbergen en is de kamer binnen een handomdraai opgeruimd.
  19,95
 • Quick view

  Covers & Co Knox Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Knox Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Covers & Co Oryn Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Oryn Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  27,95
 • Quick view

  Covers & Co Loveletter Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Loveletter Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  27,95
 • Quick view

  Covers & Co Oryn Rugtasje Black / White

  Dit Covers & Co Oryn Rugtasje Black / White is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!

  19,98

  9,95

 • Quick view

  Covers & Co Loveletter Kussen 30 x 50 cm

  Deze Covers & Co Loveletter Kussen 30 x 50 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen bedrukt met liefdesbriefjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  20,95

 • Quick view

  Covers & Co Saren Rugtasje Mustard

  Dit Covers & Co Saren Rugtasje Mustard is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!

  19,95

  13,95

 • Quick view

  Covers & Co Krab Kussen

  Deze vrolijke Covers & Co Krab Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Covers & Co Roar Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Roar Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  48,95
 • Quick view

  Covers & Co Oryn Kussen Black / White 30 x 50 cm

  Deze Covers & Co Oryn Kussen Black / White 30 x 50 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen met zebraprint is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  19,95

  9,98

 • Quick view

  Covers & Co Fishy Rugtasje Multi

  Dit Covers & Co Fishy Rugtasje Multi is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!

  19,98

  9,95

 • Quick view

  Covers & Co Fishy Rugtasje Blue

  Dit Covers & Co Fishy Rugtasje Blue is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!

  19,95

  9,95

 • Quick view

  Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Covers & Co Saren Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Saren Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  48,95
 • Quick view

  Covers & Co Cool Cats Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Cool Cats Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  19,95
 • Quick view

  Covers & Co Yuki Rugtasje Grey

  Dit Covers & Co Yuki Rugtasje Grey is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het rugzakje is voorzien van handige trekkoordjes en is groot genoeg. De leuke print maakt het extra leuk om de rugzak te dragen!

  13,95

  9,95

 • Quick view

  Covers & Co Panda Dreams Dekbedovertrek Pink 140 x 220 cm

  Het Covers & Co Panda Dreams Dekbedovertrek Pink 140 x 220 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  39,95
 • Quick view

  Covers & Co Nikita Kussen 34 x 34 cm

  Dit unieke Covers & Co Nikita Kussen 34 x 34 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Covers & Co Into The Wild Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Into The Wild Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  39,95
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2