Dantoy

Dantoy is een Deense fabrikant van speelgoed. Van Dantoy verkopen wij vaak strandspeelgoed en allerlei speeltjes die je kindje kan gebruiken in een speelgoedkeukentje, zoals een bakkerset en een servies. Al dit speelgoed is uitgevoerd in kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Dantoy strandspeelgoed

Spelen met zand en water is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van de zintuigen. Je kindje krijgt door spelen met zand gevoel voor texturen en vormen. Als je kindje buiten in de zandbak of op het strand speelt, raakt het vertrouwd met zijn of haar lichaam en krijgt het plezier in bewegen. Spelen met zand en water draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van je kindje. Met Dantoy strandspeelgoed kan je kindje urenlang spelen. Het stimuleert de verbeeldingskracht van je kindje en nodigt uit om zelf spelletjes te bedenken.

Ecologisch speelgoed van Dantoy

Dantoy vindt het belangrijk dat het speelgoed zo veel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk is. Het bedrijf probeert de schadelijke impact op het milieu zoveel mogelijk te verminderen. Speelgoed van Dantoy is gemaakt van materiaal dat geen schadelijke stoffen bevat. Veel speelgoed van Dantoy is gemaakt van bioplastic. Het gebruik van bioplastic helpt om de uitstoot van CO2 te minimaliseren. De bio-geschenkdozen van Dantoy zijn gemaakt van gerecycled karton. Ongeveer 98 procent van al het speelgoed van Dantoy heeft het Nordic Swan Ecolabel gekregen. Het Nordic Swan Ecolabel is het officiële Scandinavische milieukeurmerk voor ecologische producten. Daarnaast is Dantoy speelgoed ook van een hele goede kwaliteit. Dantoy speelgoed is online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie. Als jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij het Dantoy speelgoed meestal diezelfde avond nog op de post, zodat jij het morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij het desbetreffende speelgoed meteen uit onze voorraad kunnen leveren. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor Dantoy speelgoed.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Dantoy BIO Bakker Set

  Met deze stijlvolle Dantoy BIO Bakker Set kan je kindje heerlijk spelen in de keuken! Het bakspeelgoed bestaat uit 11 onderdelen en is gemaakt van 100% recyclebaar plastic en geschikt voor in de vaatwasser.
  32,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Ijscrème Set

  Met deze stijlvolle Dantoy BIO Ijscrème Set kan je kindje de lekkerste ijsjes maken. De set bestaat uit 15 onderdelen met vrolijke kleuren. Verder is het speelgoed van Dantoy gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Keuken Set

  Met deze Dantoy BIO Keuken Set kan je kindje zich uitstekend vermaken in de keuken. De set bestaat uit 12 onderdelen met stijlvolle kleuren. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  31,-

  24,50

 • Quick view

  Dantoy BIO Servies Set

  Met deze Dantoy BIO Servies Set kan je kindje zich urenlang vermaken. De set bestaat uit 22 onderdelen met stijlvolle kleuren. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.

  29,-

  25,34

 • Quick view

  Dantoy BIO Tractor

  Met deze Dantoy BIO Tractor kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de tractor wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  31,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Vrachtwagen Set

  Met de Dantoy BIO Vrachtwagen Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vrachtwagen wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  30,-

  21,74

 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Fun Auto's

  Met de Dantoy Tiny BIO Fun Auto's kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  14,50
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  36,-
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,62

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.

  36,-

  26,78

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,25

12 Resultaten
Black Friday
Trustpilot